Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatban vagy éveken át egyedül?
Nagyon nehezen lesz barátom mert nem tetszik senki, vagy nagyon sok az aki buta vagy szexre megy, vagy foglalt.
Általában ez miatt vagyok éveket egyedül mert aztán ha találok is normálisat lehet nem viszonzott.
Kölcsönös szerelem és normálissal ritka.
És rendszerint járok úgy, hogy aztán végre van barátom, szerelem, csak elromlik a kapcsolat, mert kiderül hogy a másik kisebbségi komlexusos, elnyomó, féltékeny, vagy hasonlók amik csak később buknak ki.
Minden szakítás után egyedül vagyok évekig. Az egyedüllét már depresszióssá tesz (vannak barátok hibby élet de ez így nem teljes)
Mivel megint nem jó kapcsolatban vagyok, úgy döntöttem elköltözöm és csak együtt járunk, ennél komolyabb (együtt élés és házasság)nem tervezhető vele, mert ő is komplexusos sajnos.
Legszívesebben ignorálnám de visszatart hogy már megint nem lesz barátom éveken át, hanem majd jön a szokásos depresszió.
(Olyannal aki nem tetszik nem megyek bele kapcsolatokba, inkább akkor egyedül vagyok, de az meg leépít mentálisan).
Tehát most van egy rossz céltalan kapcsolatom, ami szintén szomorúsaggal tölt el, mert szerettem volna családot és vele nem lehet, ezért amolyan mingli kapcsolatban vagyunk, ami tölt, vagy válasszam megint az egyedüllét adta depressziót évekig?
És ez mellett arra sincs garancia ha lenne vki akivel családom lesz, hogy az majd nem hagy el gyerekkel.
Tehát félretettem a családra való vágyaimat is most
De súlyos lesz tőle a depressziom. Az a fajta amikor fel sem akarsz kelni, élni sincs kedves es ki is rúgnak a munkahelyrol.
Eleinte persze nem így van, ez szép fokozatosan eszi magát be. Levezethetném a stádiumikat is.
Eleinte örülök a szabadságnak.
Aztán nem adok magamra mint nő (pl kezdetben semmi szexi fehérnemű, kezd nem érdekelni a hajfestés smink, aztán sima átlagruhákba öltözöm stb)
Még később hanyagolom a háztartást mert ne a mosogatás legyen már az életem ez nem normális, hogy azért szulettem csak hogy mosogassak, vagy pl egyedül enni sem jó, így kezdek nem is enni
A rossz táplálkozástol jön a folyamatos fáradtságérzés, azzal a mentális depresszio súlyosbodik
Egészen addig hogy komolyan még a munkahelyem sem érdekel ha megszűnik
Társfüggő vagy megüthetetlen elvárásokkal. Ezért fogsz ki ilyen f.szikat, mert a tündérmesét kergeted, és azokkal állsz össze, akik annyira önbizalomhiányosak, hogy hajlandók ezt a mesét eljátszani neked egy darabig, csak legyen valakijük.
El kellene menned terápiára.
Nem elérhetetlen szerintem az pl hogy minimum egyedülállo legyen akit keresek. És monogám. És engem szeressen. És legyen kemia.
De csupán csak ennyi feltetelnek is nagyon ritka aki megfelel.
Pszichologus a depressziora annyit mond hogy elfolytom az érzelmeim nem gyászolom meg a bajokat ezéltal feldolgozva sincsenek ebből jön a depresszio.
Így próbálkoztam sírni(elvileg a sírás az a feldolgozási szakasz első lépcsoje)meggyászoltam szerintem azt hogy na ezzel a sráccal sem lesz se családom se semmi, ő is alkalmatlan, megint megszívtam.
Szakítottam is, és ahogy kezdődött bennem a depi(nem adok magamra, nem adok a háztartásra)már ezen a ponton inkább visszaevickéltem együtt járásra es 2 másodperc alatt élénkültem fel újra. Újra nőnek érzem magam, a depresszio enyhe és csak a kudarc okozza hogy komolyra együtt élésre nem jó az akivel vagyok.(de nagyvalószinuleg más sem jó, ha vki meg jó az meg 50% hogy elhagyna gyerekkel, azaz ne is tervezzek inkabb családot szerintem)
Tehát a barátom mellett csak az a bajom hogy családom nem lehet vele, de egyedül meg az a bajom hogy egyedül fogom meghalni is vagy megint lesz egy újqbb barátom aztán ujabb szakítás. Már besokalltam ebbe. Nem tudom hanyadik szakításon és egyedülléten vagyok túl.
Már nem birom ezt a hintázást.
3 - Rossz kapcsolatban csak szenvedsz, és (rosszul töltve) megy az idő.
Családot szeretnél. Már ismered és jól leírtad a "leépülésed" lépéseid, tudsz ellene tenni, ha másképp teszel, mint eddig.
Ha tetszik valaki, ismerkedj vele elég sokáig, hogy lásd, hogy milyen, és csak lassan, fokozatosan engedd közel magadhoz.
De ez ugy kezdődik hogy keresek vkit, és leboz az életemről a sok inkompetens. Aztán jön az hogy inkább nem is keresek senkit mert kiidegel a társkeresés(tűt keresek a szénakazalban). És nem keresek senkit. És ezután kezdődik a leépülés
Szakítás után direkt sírtam mert a pszicholovus szefint gyászolni kell, megélni a fájdalmat is. Én mondjuk halál feleslegesnek tartom, de beleéltem a kedvéért magam az önsajnálatba hogy tudjak bőgni.
Aztán csetelgettem ismerkedtem és kicsinált hogy ez se jó ez is buta amaz meg mulya a harmadik negyedik többedik meg sem maradt, mert helyből offoltan olyanok miatt hogy szexet keresnek csak, vagy öreg vagy dagadt stb.
Lejöttem, nem kell senki inkább.
Aztán kezdősödtek ugyanazok a depressgios körök, ezt megelőztem már azzal hogy inkább kibékülök félig azaz nem élek együtt de együtt járok.
De azóta sem merek keresni sem senkit.
Tehát marad az hogy vagy a barátom vagy megint elindulok a lejtőn.
Sírok én ha kell ahogy a pszichologus mondja de aztán se lett eddig jobb. A depressziot nem kell hívni, magátol jön.
Csináltam már ugy is hogy csakazért ia boldog leszek, benne voltam mindenféle programban élményben szingliként, addig tartott csak az egész boldogság mert ugye hazamegyek az üres lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!