Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor párotok lett, zavart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor párotok lett, zavart titeket, hogy nem egyedül alszotok?

Figyelt kérdés
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik mindig is egyedül szerettek aludni. Amikor párotok lett, nem zavart titeket, hogy nem a tiétek az egész ágy, hanem valaki ott alszik mellettetek?

2022. júl. 17. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavart, sőt örültem, hogy ott van mellettem,elfértünk az ágyon.
2022. júl. 17. 10:22
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem, én kifejezetten kértem, hogy aludjunk együtt. Ráadásul egy szimpla ágy volt. Kb 2 nap alatt megszoktam.

Az ágyméret meg a szobatársak (koli) miatt nem minden nap alszunk együtt, de sokszor igen.

2022. júl. 17. 10:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa volt eleinte, mert mindig azon aggódtam éjszaka nehogy lelökjem, vagy rátehénkedjek forgolódás közben. Amúgy meg a világ egyik legnagyobb kincse, ha van kihez odabújni elalvás előtt.
2022. júl. 17. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavart cseppet sem. Alig vártam, hogy legyen mellettem valaki.
2022. júl. 17. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Én füldugóval alszok próbáld ki te is.
2022. júl. 17. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Exemet minden nő zavarja.

Elfordulva alszik mert neki csak ugy jo es 50 centis tavolságban azaz semmi ölelés. Es kozli hogy vagy elfogadom ezt vagy nem. Az exe is bírta.

Ő alapvetoen ilyen ember pp nincsenek olyanok sem hogy random megpuszilna vagy bármi.

Pár hónap után én már a masik szobában aludtam inkább.(szex az volt mindig)

Aztán lett egy olyan barátom, aki állandoan bújik ölel karol simogat.

Akkor döbbentem rá jesszus miben éltem en eddig egy "beteg" emberrel.

2022. júl. 17. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Alapvetően egyedül szeretek aludni, mással nem olyan jó. Mostani barátommal viszont szívesen alszom együtt.
2022. júl. 17. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem valami rusnya csajom van, akkor szeretek vele aludni, összebújva. Ha olyan csajom van, akit a személyisége szépít meg, akkor inkább elfordulok.
2022. júl. 17. 11:49
 9/12 anonim ***** válasza:
42%
Kicsit sem. Az zavar, ha nem szuszog mellettem.
2022. júl. 17. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
13%
ha szereti, hogy néha erőseket rottyantok akkor miért ne? Köver zsírdisznaj ne legyen, mert nem bírná az ágy. Most vettem! Még új!
2022. júl. 17. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!