Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor párotok lett, zavart titeket, hogy nem egyedül alszotok?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik mindig is egyedül szerettek aludni. Amikor párotok lett, nem zavart titeket, hogy nem a tiétek az egész ágy, hanem valaki ott alszik mellettetek?2022. júl. 17. 10:08
1/12 anonim válasza:
Nem zavart, sőt örültem, hogy ott van mellettem,elfértünk az ágyon.
2/12 anonim válasza:
Nem, én kifejezetten kértem, hogy aludjunk együtt. Ráadásul egy szimpla ágy volt. Kb 2 nap alatt megszoktam.
Az ágyméret meg a szobatársak (koli) miatt nem minden nap alszunk együtt, de sokszor igen.
3/12 anonim válasza:
Furcsa volt eleinte, mert mindig azon aggódtam éjszaka nehogy lelökjem, vagy rátehénkedjek forgolódás közben. Amúgy meg a világ egyik legnagyobb kincse, ha van kihez odabújni elalvás előtt.
4/12 anonim válasza:
Nem zavart cseppet sem. Alig vártam, hogy legyen mellettem valaki.
5/12 anonim válasza:
Én füldugóval alszok próbáld ki te is.
6/12 anonim válasza:
Exemet minden nő zavarja.
Elfordulva alszik mert neki csak ugy jo es 50 centis tavolságban azaz semmi ölelés. Es kozli hogy vagy elfogadom ezt vagy nem. Az exe is bírta.
Ő alapvetoen ilyen ember pp nincsenek olyanok sem hogy random megpuszilna vagy bármi.
Pár hónap után én már a masik szobában aludtam inkább.(szex az volt mindig)
Aztán lett egy olyan barátom, aki állandoan bújik ölel karol simogat.
Akkor döbbentem rá jesszus miben éltem en eddig egy "beteg" emberrel.
7/12 anonim válasza:
Alapvetően egyedül szeretek aludni, mással nem olyan jó. Mostani barátommal viszont szívesen alszom együtt.
8/12 anonim válasza:
Ha nem valami rusnya csajom van, akkor szeretek vele aludni, összebújva. Ha olyan csajom van, akit a személyisége szépít meg, akkor inkább elfordulok.
9/12 anonim válasza:
Kicsit sem. Az zavar, ha nem szuszog mellettem.
10/12 anonim válasza:
ha szereti, hogy néha erőseket rottyantok akkor miért ne? Köver zsírdisznaj ne legyen, mert nem bírná az ágy. Most vettem! Még új!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!