Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz kapcsolatban vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kapcsolatban vagy éveken át egyedül?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen lesz barátom mert nem tetszik senki, vagy nagyon sok az aki buta vagy szexre megy, vagy foglalt.

Általában ez miatt vagyok éveket egyedül mert aztán ha találok is normálisat lehet nem viszonzott.

Kölcsönös szerelem és normálissal ritka.

És rendszerint járok úgy, hogy aztán végre van barátom, szerelem, csak elromlik a kapcsolat, mert kiderül hogy a másik kisebbségi komlexusos, elnyomó, féltékeny, vagy hasonlók amik csak később buknak ki.

Minden szakítás után egyedül vagyok évekig. Az egyedüllét már depresszióssá tesz (vannak barátok hibby élet de ez így nem teljes)

Mivel megint nem jó kapcsolatban vagyok, úgy döntöttem elköltözöm és csak együtt járunk, ennél komolyabb (együtt élés és házasság)nem tervezhető vele, mert ő is komplexusos sajnos.

Legszívesebben ignorálnám de visszatart hogy már megint nem lesz barátom éveken át, hanem majd jön a szokásos depresszió.

(Olyannal aki nem tetszik nem megyek bele kapcsolatokba, inkább akkor egyedül vagyok, de az meg leépít mentálisan).

Tehát most van egy rossz céltalan kapcsolatom, ami szintén szomorúsaggal tölt el, mert szerettem volna családot és vele nem lehet, ezért amolyan mingli kapcsolatban vagyunk, ami tölt, vagy válasszam megint az egyedüllét adta depressziót évekig?

#mingli kapcsolat #vagy egyedüllét
2022. szept. 11. 08:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Egy válás meg gyerekegyedül nevelés megint megölne az biztos is. Ezért is agyalok azon hogy ennyi erővel a barátommal van értelme lennem mert se depi se gyerek nincs
2022. szept. 11. 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Szóval feladod, nem vársz a jóra, és nem teszel a depi ellen, igazából nem akarsz magadnak jót.

De hát a kérdésedben írtad, hogy rossz a kapcsolat.

Megalkuvás, alárendeltség, boldogtalanság. Nekem már ez ok lenne a depire.

2022. szept. 11. 09:18
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem teszek a depi ellen?

1 oszichologushoz jártam

2.megfogadtam a tanácsát, magamra erőszakoltam a gyászt bőgést feldolgozást

3. Tudatosan mentem programokra élményekre atmeneti boldogsagot ad csak, mert az üres lakást nézem azért mellette

4. Nem keresek senkit hogy ne hozzon le az eletemről pluszba a sok nem normális-önvédelem

5.az ember társas lény, ezt is próbálom leküzdeni egy alapvető emberi ösztönt

6. Egy nő anyaságra is van teremtve, ezt is leküzdöm magamban hogy ne depizzek az miatt hogy nincs ehhez (sem) egészséges (mentálisan es fizakilag is)férfi

A kapcsolat azért rossz mert számomra céltalan.

2022. szept. 11. 09:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Egy féltékeny komolexusos embernek nem fogok szülni. Ahogy sok másiknak sem. Lehet senkinek sem.elengedtem ezt.
2022. szept. 11. 09:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy párkapcsolat attól párkapcsolat, hogy jó. Egyébként nincs rá szükségem, szeretek egyedül lenni. Desszertet is csak akkor kérek, ha nem valami száraz szar.
2022. szept. 11. 09:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Eleinte nekem is ez az első stádiuma az egyedüllétnek.
2022. szept. 11. 09:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, mint te, évekig nincs kapcsolatom, mert nem tetszik senki. Azzal a különbséggel, hogy én nem vagyok társfüggő. Egyértelmű, hogy pasi nélkül jobb. Üres a lakás? És akkor mi van? Én mondjuk imádom, mert estére pont megcsömörlök az emberektől, az kéne még, hogy ott se legyen nyugtom!🙄

De ha téged ez zavar, arra kéne megoldást találnod, hogy otthonra találj valamit, ami feltölt. Amúgy meg nem értem a kérdésed. Leírod, hogy neked ez kell, a "mingliség", mert úgy nincs depressziód. Akkor hajrá! Mi a kérdés?

2022. szept. 11. 10:28
 18/19 anonim ***** válasza:

13 - Nézd meg, miket írtál.

magamra erőszakoltam

Tudatosan mentem programokra élményekre atmeneti boldogsagot ad csak - az is jó, meg kell becsülni, ki kell mozdulnod, emberek közé menni, hogy minél kevesebbet legyél otthon egyedül

Nem keresek senkit - majd megtalál, vagy nem. De én azt mondom, hogy aki keres, az talál.

önvédelem

próbálom leküzdeni egy alapvető emberi ösztönt

Egy nő anyaságra is van teremtve, ezt is leküzdöm magamban

Úgy látom, védekezel, nagyon félsz a kudarctól, megerőszakolod magad, lemondasz, szabotálod magad.

A jóra várni kell, de ne mondj le a vágyaidről, és menj emberek közé.

Meg kell becsülni minden akármilyen kis jót is, nem lehet minden egyszerre és azonnal.

2022. szept. 11. 11:06
 19/19 anonim ***** válasza:

A "mulya" szót itt nem gyakran használják. Nem te írtad ki ezt a kérdést?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ha igen, akkor ne csodálkozz, hogy csak féltékenykedő, komplexus hapsikat találsz, mivel gyakorlatilag rájuk szűrsz a párkeresés során...

34F

2022. szept. 11. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!