Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik egyedül vagy kapcsolatban albérletben élnek, hogyan mennek a kiadások?
Mi kaján sokat spórolunk. Amit lehet elrakok télire, húst háztól veszünk, egy disznót minden évben vágatunk. Felvágottakat, májkrémet én készítek. Kenyeret sütök.
Mosószert, öblítőt szintén én csinálok itthon. A ruhákat én használtam veszem, leginkább facebookos csoportokban.
Nem lenne erre szükség, mert a párom jól keres. De én szeretem ezt csinálni.
Én 450 körül keresek, teljes állásban, párom diakmunkaval 200 körül.
Az albi 145 plusz rezsi, olyan 170-180-ra szóközt kijönni
650-180=470 marad kajára és minden másra.
24N
400at keresek minimum. Plusz szépkártya 12 ezer. Gyerektartás 30, családi 12 (lányomnak megy félre). Van 13. és 14. havi is plusz egybe igénylem az adókedvezményt.
Albi (ismerősé, így olcsóbb) 120 plusz rezsi.
Hétköznap általában menüt rendelek, amiből 2szer eszek. Lányom iskolába eszik (3 étkezés 10ezer/hó). Hétvégére főzök.
Ha látok akciós húst vagy ilyesmi akkor megveszem és megy a fagyasztóba. Havi 2szer vásárlok. Ezen belül kenyeret senki nem eszik, zsemlét veszek és azt is nagyobb tételben, fagyasztva van.
Kb heti 1 2szer beugró boltba ha épp kell valami.
Plusz van egy nagytestű kutyám, autóm, motorom.
Párom többet keresett és ő nem nagyon figyelte a pénzt, de mindig jól kijött belőlle (igaz saját lakás). Ha össze költöztünk volna, akkor nem számoljuk ki mit hogyan fizet,(ő elhunyt).
Nyaralni is megyünk, a wellness pl nem érdekel...inkabb egy jó kirándulás (akár motorral, ha lányom nem jön) vagy egy élményfürdő.
Lanyomnak is olcsóbb boltba vásárlok és magamnak is. Nincs igényem arra, h márkás ruhaim legyenek vagy 20 táskám meg 15 cipőm.
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!