Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb egyedül lenni mint egy rossz kapcsolatban?
Én most szakítottam 1 hónapja..és nagyon nem élvezem az egyedüllétet. Rossz a bizonytalanság, h nem tudom , hogy lesz-e még egyszer egy hosszútávú kapcsolatom..hogy fog-e még szeretni valaki.
Nincs kivel mennem nyaralni, minden baránőm már házas, vagy minimum együtt él valakivel.
Én meg egyedül vagyok közel 30 évesen. Kezdem megbánni a szakítást, és már lehet elnéznék mindent az exemnek, ami miatt eljöttem tőle.
Biztos, hogy nő vagy? nem valami kamu?
#1: És mégis milyen pasit? Kevés a normális pasi, akivel össze is illik valaki, még kevesebb.
1 hónap telt el, ez a semmi kategóriája. Eleve nézz magadba, ha az a legnagyobb problémád, hogy kivel mész nyaralni!
Foglald el magad, keress hobbit, sportolj, ne hülyeségeken agyalj.
En egyik baratom utan 4 évet, masik barátom utan 2 évet voltam egyedul mert ritkán találok normalis ferfit plane olyat aki viszont szeret.
Azota inkabb vagyok rossz kapcsolatban, minthogy megint pár év egyedül. Engem depresszivvé tesz.
milliószor jobb, egy rossz kapcsolatnál kb bármi jobb...
ismerd meg önmagad, élvezd az én-időt, élvezd a hobbidat, élj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!