Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő ki tudja hozni a férfiből a férfias jellemeket? Egy párkapcsolatban könnyebb a férfiasságot kihozni valakiból, mint egyedül?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 10:05
1/16 Ghgj válasza:
Definiáld a férfias jellemet pls, mert nem mindegy, hogy mit értesz ezalatt.
2/16 anonim válasza:
Aki nem férfias egyedül, az párkapcsolatban sme lesz az. Tapasztalat.
3/16 anonim válasza:
En is kíváncsi lennék, mit értesz ez alatt
4/16 anonim válasza:
Egy nő igen, de nem az összes. Amikor talál egy ilyen nőt egy férfi meg akarja tartani.
5/16 anonim válasza:
Azt fogják írni, hogy ha egyedül nem tudsz férfi lenni, akkor mással sem, tehát megérdemled, hogy ne legyen senkid. Az igaz, hogy egy nő nem fogja megoldani a problémáidat, de van olyan helyzet, amikor paradox módon a férfias döntés népszerűtlenné tesz a nők szemében. Például kiállni a gyengébb mellett, segíteni másoknak. A nők szemében ez lúzerség, ők az agresszorokat imádják. Ha nekik akarnál megfelelni, akkor mindenkibe bele kellene rúgnod, aki nem elég erős, hogy védekezzen. Ez minden, csak nem férfias.
6/16 A kérdező kommentje:
Egy párkapcsolatban nagyobb felelősséget tud vállalni, céltudatos, motivált lesz és úgy érzi így van értelme az életének. Ezekre értettem.
2022. szept. 25. 10:11
7/16 anonim válasza:
Nem. Aki nem ilyen, az sosem lesz ilyen, főleg ha látja, hogy enélkül is összejön neki minden (pl párkapcsolat).
8/16 anonim válasza:
Akárki, akármi állít, egy párkapcsolat nem változtatja meg az ember jellemét.
9/16 anonim válasza:
Ki milyen személyiség! Egy párkapcsolat motiválhat is, de el is kényelmesíthet. Engem például motivál, de valójában csak az lép előre, akiben benne van a hajlandóság. Kell hozzá akarat, öntudat és családi minta is. Az lehet hogy pozitív volt és azt viszi tovább, vagy nagyon rossz volt és pont ezért akar változtatni.
A férfiasság meg mást jelent ha mint ember, egyedül egy társaságban vagy, és mást jelent ha egy nővel vagy párkapcsolatban. A férfiasság fogalma is egy relatív, képlékeny valami, ki mit ért ez alatt, kinek mire van szüksége.
10/16 anonim válasza:
Én férfiként írom, hogy egyes helyzetekben jobban előhozza belőlem, hogy 'férfiasabb' módon viselkedjek. Pl. döntéshelyzetben akkor határozottabb vagyok néha, munkahelyi dolgokat, döntéseket komolyabban tudok venni, ilyenek. Nem változik meg a személyiségem, csak jobban rá tudom venni magam, hogy határozottabb, felelősségteljesebb döntéseket hozzak, mintha csak magam lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!