Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő ki tudja hozni a férfiből a férfias jellemeket? Egy párkapcsolatban könnyebb a férfiasságot kihozni valakiból, mint egyedül?
Az a probléma, hogy egy olyan ember, aki nem a klasszik férfias jellemvonásokat hozza egyedülállóként, nagyon kis eséllyel fog olyan nőt fogni, aki mellett ezek kiteljesedhetnének benne.
Akinek az ismerkedési fázisban arra van szüksége, hogy a nő "irányítson", arra olyan nő fog ráakadni, akiben alapból a maszkulin vonások dominálnak, és nem fog olyan női "energiákat" vinni a kapcsolatba, ami felébresztené ezek férfi megfelelőit a férfiban.
A párkapcsolatokban is az egyensúlyra törekvés a jellemző. Nekem van egy nagyon gyengéd, romantikus, nőies oldalam, de volt olyan kapcsolatom, ahol akaratlanul is átvettem a férfi szerepet, mert rám hagyatkozott a másik. Nem fair azt a felelősséget a másik nyakába rakni, hogy előhozzon belőled dolgokat.
Én nem szeretem az agresszorokat, ezek szerint nem vagyok az a tipikus nő. 😉
Szerintem egy nő mellett, ha az eleve nem férfiasan viselkedik, a férfi pedig lehet önmaga, pusztán ettől már sokkal ferfiasabb lesz (az egész megjelenése, kiállása, stb.). Ugyanez igaz fordítva is, ha a férfi hagyja kibontakozni maga mellett a nőt, mint nő...etc.
Sok ilyen párral találkozom, ahol ez működik szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!