Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy fiuba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiuba már 1 éve, ő meg mást szeret? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Gondoltam rá hogy megölöm magam
2008. dec. 23. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyesmi miatt mindenki öngyilkos lenne, már rég kihalt volna az emberiség!

Nyugalom, az egy év fájdalom idővel elmúlik, és még legalább 60 éved lesz, hogy mások viszont szeressenek téged.

2008. dec. 23. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Kérdésed olvasva átérzem a helyzetedet! Én is jártam már így (fiú vok). TÚL KELL TENNI MAGAD RAJTA!!!!! EGY FÉRFI, NŐ, VISZONZATLAN SZERELEM SEM ÉR ANNYIT,HOGY ELDOBD AZ ÉLETED!!!!! Járj társaságba,foglald el magad, tereld el a figyelmedet erről az egészről! Hidd el, később jöhet egy másik fiú, akit ugyanúgy szerethetsz.

REMÉLEM ALAPOSAN ÁTGONDOLOD MIELŐTT BÁRMI HÜLYESÉGET TESZEL! ONNAN MÁR NINCS VISSZA ÚT!

2008. dec. 23. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Öngyilkossàg?

Egy olyanért,aki nem érdemli meg?

És a szüleidre,tesoidra,baràtaidra nem gondolsz?

Nekik hiànyoznàl,fàjdalmat okoznàl?

Nem tudom hàny éves vagy,gondolom fiatal,csak azt szeretném mondani,hogy egyszerübb lene màsképp gondolkodnod,mondjuk ugy,,hogy sokkal szerelmesebb leszel késöbb màsba,aki viszonozza is,akiért érdemes lesz élned!

Ilyenkor Karàcsony elött meg végképp ne ilyen szomoru dolgokon gondolkodj.

Hidd el,van értelme élned anélkül a fiu nélkül is!

És ilyenkor gondolj arra,hogy màsok balesetekben,betegségben,gyilkossàg miatt halnak meg,pedig ök még szeretek volna élni,te meg eldobnàd a legnagyobb ajàndékot?

Az életedet?

Mit csinàlj?

Bujj be az àgyba meleg takaro alà,nézz meg egy pàr vidàmabb filmet,,egyél finomsàgokat,amit épp megkivànsz.

Engedd tele a kàdat jo forro vizzel,és lazits el benne,öltözz fel melegen,és menj el a baràtnöidet meglàtogatni,ülj be velük valahovä,ja és nézz körül a környéken a jo pasik között!

2008. dec. 23. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam már hasonló cipőben! Tudom mit érzel!De hidd el nagyon nagy butaságot csinálnál! Én is anno szerelmes voltam egy fiúba nagyon-nagyon, de neki volt barátnője, és minden nap látnom kellett őket a suliban! Azt hittem megbolondulok!!!De aztán túl tettem magam rajta nehezen, ismerkedtem másokkal is, és most már több mint 4 és fél éve boldog párkapcsolatban élek!!!Már össze is költöztünk! Hidd el, megtalálod majd azt a fiút, aki úgy odalesz érted, hogy mindent megtenne, hogy a kedvedben járjon! Aki csak téged szeret és imád és a tenyerén hordoz! Megtalálod, hidd el! Csak nyitott szemmel kell járnod!!!Egy olyan fiúra aki észre sem vesz, ne pazarolj el egy életet!!!
2008. dec. 23. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Kicsit durva leszek, kislány...

Ha öngyilkos akarnál lenni, akkor nem kérnél tanácsot, hanem ugranál/vágnál/kötnél/innál/egyéb. Úgy 14 +/-2-nek saccollak az írás alapján. Divat ebben a korban az ereket vágni hosszában, hogy seb legyen, de semmi komoly. Ennek úgy kb figyelemfelkeltés a célja: "Hahó! Itt vagyok! Foglalkozzatok már velem!". Sajnos a szülők éjt nappallá téve dolgoznak, amit nem lehet a rovásukra írni: meg kell élni valamiből. Így korábbi szemük fényére (RÁD!!!) nincs idejük. Te továbbra is a szemük fénye vagy, ezt ne felejtsd el. Azt meg ne mondd, hogy csak az az 1 fiú van a világon és húúúúú mi lesz most mert neki a Juliska (bocs, ma inkább a Wywiekeee a menő asszem) jobban tetszik. Fiatal vagy (lásd feljebb), ezer másik fiú jön még szembe az elkövetkező húsz évedben, ez ezer nagy Ő lehet még, és az egyik valóban az lesz.

2008. dec. 23. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:
1 pasi miat töngyilkosnak lenni? na neee. pasi és busz után soha ne fuss, majd jön a következő. tett túl magad rajta, találsz te nála sokkal jobbat,ha 1éven keresztűl figyelemre se méltat, minek foglalkozol még vele? tudom hogy nehéz, de hagyd a rákba, egy pasi nem ér meg ennyit! sok sikert a felejtéshez és Boldog Karácsonyt!
2008. dec. 23. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

Én is szerelmes voltam egy srácba még régen általánosban, úgy kb 4-5 évig és észre sem vett. Aztán mire nagynehezen elfelejtettem és középbe kezdtünk járni szépen lassan észrevette, hogy a földön én is éldegélek...de akkor meg már nekem nem kellett.

Nyugi túléled. Ez csak plátói szerelem...

2008. dec. 23. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen hány éves vagy?
2008. dec. 23. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Világfájdalom?
2008. dec. 23. 23:16
 10/11 anonim válasza:
Ez hülyeség.egy pasi miatt meghalni...szánalmas.van elég férfi a földön!!!
2009. jún. 14. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!