Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok egy fiúba, de ő már nem szeret, akkor jobb továbblépni?
Pár hónapja összebarátkoztunk, ő belém szeretett. Nekem akkor még csak barát volt, de idővel én is kezdtem beleszeretni. Kavargattunk, sokat voltunk együtt, minden oké volt, nagyon sok mindent megtett értem, azt hittem, teljesen odavan értem. Ez 2-3 hétig tartott. Aztán pár napja bejelentette, hogy ő már nem szeret úgy, mint az elején és azt akarja, hogy véget vessünk ennek. Azóta egyszer írt, akkor is csak sértegettem, azóta nem ír. Akkor azt mondta, hogy ideges, mert nem a szívére hallgatott. Ezt nem értem.
Jobb, ha elfelejtem? Továbblépjek? Szeretem, de nagyon megbántott, így már neki sem tudnék hinni, de más fiúval is furcsa... :(
Mindig idöbe tellik mig igazán megismeri 2 ember egymást.
Sajnos csak ezután derül ki hogy tényleg egymáshoz valók-e.Ha ö úgy érzi,hogy nem,hagyd,lépj tovább a te utadon.
Nem érted? hogy nem a szívére hallgatott és ideges?
Te sértegetted, mégis szereted, te se hallgattál a szívedre.
Most meg bizonytalankodsz, és furcsán érzed magad.
Most már értened kellene, legalábbis szerintem.
De ez nem fontos, szerintem írj neki újra,őszintén és képben leszel.
(Idegenek nem fognak belelátni egy ismeretlen srác lelkébe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!