Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi akibe örültten szerelmes vagyok! És az a baj hogy ö nem szeret és eszt megismondta nekem. Mit tegyek hogy elfelecsem? Bele örülök a fáldalomba
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 15:34
1/9 anonim válasza:
Gondolom van családod, vannak barátnőid. Fordítsd rájuk a figyelmed. Fogsz még ennél nagyobbat is csalódni az életben mégsem fogsz beleőrülni.
2/9 anonim válasza:
A magyar helyesírás szabályai c. könyv egy csodálatos olvasmány lenne kezdetnek.
3/9 anonim válasza:
Járj iskolába.
Mondjuk kezdhetnéd az általánossal...
4/9 anonim válasza:
Van egy jó módszer a felejtésre: a tanulás. Kezdj el általnos iskolába járni. Fordíts különösen sok figyelmet a nyelvtan órákra/tanulmányaidra. Így nem rá gondolsz és minket is megkímélsz a szörnyű helyesírásodtól!
5/9 A kérdező kommentje:
Én nem ki oktataát kértem ha nem segitséget és lehet h többet tudok mint ti.
2010. ápr. 14. 15:39
6/9 A kérdező kommentje:
oktatást
2010. ápr. 14. 15:39
7/9 anonim válasza:
Semmit sem tudsz! Segítek : Én nem kioktataát kértem, hanem segitséget, és lehet, hogy többet tudok, mint ti.
8/9 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy többet tudsz nálunk. :D
Na mindegy.
A felejtés módszerei:
1. Berúgsz minden nap és legalább addig nem gondolsz rá (nem ajánlott)
2. Felszedsz egy fiút (kutyaharapást szőrével= nem ajánlott)
3. Ha vannak barátaid, akkor keresd a társaságukat. Legyél sokat velük és idővel elfelejted.
9/9 anonim válasza:
Idővel. Beszéld ki barátnőkkel, menj el bulizni, ismerkedj más pasikkal, ne is foglalkozz vele.
Továbbá nekem az is jót szokott tenni, ha egy ereszdelahajam-partin kiengedem a gőzt. :)
És vegyél vissza a modorodból, az önteltség elég visszataszító tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!