Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha csak szexet akartok egy lánytól utánna miért kéritek h aludjon ott, és ölelitek át meg bújtok hozzá?
Az együtt alvás, nem mindenképpen a sexről szól. Én is szeretek átölelni az adott partnerem. Sőt magamhoz szorítani, persze érzéssel.
19/F
én ugy vagyok vele,h az ember azzal alszik együtt ugy h közbe átöleli meg magához huzza aki iránt érez vmit,nem?
Mennyi esélye van annak h egy szexkapcsolatból igazi kapcsolat alakuljon ki?
Nők intelligensebbek érzelmi téren, a férfinak meg jól esik, hogy van vele valaki. De ezt nem azt jelenti, hogy a férfiak nem éreznek semmit, max nehezebben mutatják ki vagy érzik, de bennük is ott rejtőzik. Ezt úgy lehet kideríteni, ha nem vagy ott, és hiányzol neki. Nah akkor szeret is.
1. voltam
én vagyok a 19:30-as
a srác gyerrekkori barátom, nagyon helyes, és nagyon visszafogott
kedves minden nőhöz, de soha nem nyomul
megjátsza a "rendes" srácot, nem balhézik, nem iszik, szorgalmasan dolgozik
poénból még dzsigoló (nem tudom hogyan kell leírni) is volt, és akkor megutálta az öreg nőket, mert olyan vicces volt neki pl ahogy egy matektanárnéni otthonkában mászott az ágyon mint egy vadmacska négykézláb, meg amikor beült mellé egy kétméteres csaj a kocsiba, és megsüllyedt a kocsi egyik fele, és annyi sztorit mesélt még, annyit nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!