Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap este lefeküdtem egy 61...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este lefeküdtem egy 61 éves férfival (27L vagyok) ez mennyire elitélendő, vagy normális?

Figyelt kérdés

Amolyan lelkitárs a pasi, de tegnap elvesztettem a fejem, főleg én és lefeküdtünk.

Nincs köztünk szerelem ill. csak valamennyire.

Másodszor nősült, felesége 67 éves, de nagyon rossz köztük a viszony de együtt élnek. Nincs gyerekük.

Ha környezetedben hallanál ilyen esetről, mennyire elitélendő lenne ez számodra??

Nem tud senki a viszonyunkról, szinte még nem is beszélgetünk nyilvánosan sem, mert menne azonnal a kibeszélés.

Még a legjobb barátnőm sem tudja.

2022. okt. 1. 13:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
71%

Én is voltam szerető (40 F)

Ne is figyelj ezekre az elítélő emberkékre. A kérdés csak az, mit szeretnél tenni ezután? Szeretnéd folytatni a viszonyt? Bár azt írod jó volt vele. Akkor ne figyelj ezekre a lehúzó hangokra!

2022. okt. 5. 16:11
 32/51 anonim ***** válasza:
23%
Ja, ne figyelj senkire semmire, csak az önző vágyaidra, így kell élni....rbanc
2022. okt. 5. 20:22
 33/51 anonim ***** válasza:
36%

31 -es vagyok! én fenntartom azt, hogy figyelj ezekre a lehúzó hangokra. Nem mi döntünk! Neked kell eldöntenéd, hogy akarod –e ezt a viszont folytatni, vagy nem!

Én veled vagyok 😊

2022. okt. 5. 22:41
 34/51 anonim válasza:
16%
Jól tetted ha jól esett. Ha lenne itt ilyen 30 év alatti lány szívesen ismerkednék vele. Én 43 éves férfi vagyok. Írj!
2022. okt. 6. 05:33
 35/51 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem senkinek semmi köze hozzá
2022. okt. 6. 06:12
 36/51 anonim ***** válasza:
12%

Engem erdekel. Cumi anál

Jozsef 54 vagyok

Irj

2022. okt. 6. 10:13
 37/51 anonim ***** válasza:
79%

27 évesen mi vonzót látsz egy 61 éves férfiben? Elképzelni sem tudom..

De ha neked jól esett, hát én nem ítélem el.

2022. okt. 6. 13:19
 38/51 anonim ***** válasza:
87%
Nincs mit ragozni. Ha nincs kinek elszámolni akkor egészségedre! Egy tapasztalattal több vagy!
2022. okt. 6. 13:55
 39/51 anonim ***** válasza:
82%

Azért azt szögezzük le, hogy 60 éves és 60 éves közt szakadéknyi különbségek vannak. Van aki örül, hogy lélegzik más pedig fiatalos, sportol, tisztalkodik, odafigyel magára, kondiban van stb . Én 52 vagyok de az utóbbi barátnőim az évek alatt mind arra panaszkodtak, hogy a fiatalok 2 percet bírnak aztán vagy lőnek vagy kifulladnak. Tisztelet a kivételnek persze de a fiatalság nagyobb része annyira eltunyult, hogy nincsen mire büszkének lennie. És az ilyenek nézik le a fitt idősebbeket csupán a koruk miatt.

Ami a kérdést illeti annyi a gáz benne , hogy házas a pasi bár tudunk olyan házasságokról mindnyájan, hogy már csupán lakótársak a felek vagyis itt sem minden fehér fekete. De az is igaz, hogy egy fiatal husiért sokan azt állítanák, hogy rossz a házasságuk. Ami a többit illeti ne törődj mással, te életed a jó és rossz döntések is a tiéid , nem számít ki mit gondol. És tényleg nem pont a legjobb helyen kérdezősködsz. A válaszolók nagy része megsavanyodott , kétségbeesett emberek akik soha nem szexeltek, nem volt barátjuk, barátnőjük, kapcsolatuk, sosem kerültek még hasonló helyzet közelébe sem. Na pont ők tudják a legjobban minden ilyen kérdésre a választ persze mind fedhetetlen jellemek akik sosem csaltak, sosem voltak szeretők stb ..csak az a bökkenő, hogy nem is lehettek mert nem kellettek senkinek, úgy pedig nehéz.

2022. okt. 6. 14:05
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Magánügy. Egészségedre.
2022. okt. 23. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!