Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este lefeküdtem egy 61 éves férfival (27L vagyok) ez mennyire elitélendő, vagy normális?
Amolyan lelkitárs a pasi, de tegnap elvesztettem a fejem, főleg én és lefeküdtünk.
Nincs köztünk szerelem ill. csak valamennyire.
Másodszor nősült, felesége 67 éves, de nagyon rossz köztük a viszony de együtt élnek. Nincs gyerekük.
Ha környezetedben hallanál ilyen esetről, mennyire elitélendő lenne ez számodra??
Nem tud senki a viszonyunkról, szinte még nem is beszélgetünk nyilvánosan sem, mert menne azonnal a kibeszélés.
Még a legjobb barátnőm sem tudja.
Én is voltam szerető (40 F)
Ne is figyelj ezekre az elítélő emberkékre. A kérdés csak az, mit szeretnél tenni ezután? Szeretnéd folytatni a viszonyt? Bár azt írod jó volt vele. Akkor ne figyelj ezekre a lehúzó hangokra!
31 -es vagyok! én fenntartom azt, hogy figyelj ezekre a lehúzó hangokra. Nem mi döntünk! Neked kell eldöntenéd, hogy akarod –e ezt a viszont folytatni, vagy nem!
Én veled vagyok 😊
Engem erdekel. Cumi anál
Jozsef 54 vagyok
Irj
27 évesen mi vonzót látsz egy 61 éves férfiben? Elképzelni sem tudom..
De ha neked jól esett, hát én nem ítélem el.
Azért azt szögezzük le, hogy 60 éves és 60 éves közt szakadéknyi különbségek vannak. Van aki örül, hogy lélegzik más pedig fiatalos, sportol, tisztalkodik, odafigyel magára, kondiban van stb . Én 52 vagyok de az utóbbi barátnőim az évek alatt mind arra panaszkodtak, hogy a fiatalok 2 percet bírnak aztán vagy lőnek vagy kifulladnak. Tisztelet a kivételnek persze de a fiatalság nagyobb része annyira eltunyult, hogy nincsen mire büszkének lennie. És az ilyenek nézik le a fitt idősebbeket csupán a koruk miatt.
Ami a kérdést illeti annyi a gáz benne , hogy házas a pasi bár tudunk olyan házasságokról mindnyájan, hogy már csupán lakótársak a felek vagyis itt sem minden fehér fekete. De az is igaz, hogy egy fiatal husiért sokan azt állítanák, hogy rossz a házasságuk. Ami a többit illeti ne törődj mással, te életed a jó és rossz döntések is a tiéid , nem számít ki mit gondol. És tényleg nem pont a legjobb helyen kérdezősködsz. A válaszolók nagy része megsavanyodott , kétségbeesett emberek akik soha nem szexeltek, nem volt barátjuk, barátnőjük, kapcsolatuk, sosem kerültek még hasonló helyzet közelébe sem. Na pont ők tudják a legjobban minden ilyen kérdésre a választ persze mind fedhetetlen jellemek akik sosem csaltak, sosem voltak szeretők stb ..csak az a bökkenő, hogy nem is lehettek mert nem kellettek senkinek, úgy pedig nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!