Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este lefeküdtem egy 61 éves férfival (27L vagyok) ez mennyire elitélendő, vagy normális?
Amolyan lelkitárs a pasi, de tegnap elvesztettem a fejem, főleg én és lefeküdtünk.
Nincs köztünk szerelem ill. csak valamennyire.
Másodszor nősült, felesége 67 éves, de nagyon rossz köztük a viszony de együtt élnek. Nincs gyerekük.
Ha környezetedben hallanál ilyen esetről, mennyire elitélendő lenne ez számodra??
Nem tud senki a viszonyunkról, szinte még nem is beszélgetünk nyilvánosan sem, mert menne azonnal a kibeszélés.
Még a legjobb barátnőm sem tudja.
Dehogy elítélendő, aranyom! Normális. Mondtam is a Ferinek, mennyivel aktívabb lett így az ágyban, hogy rajtad gyakorolhatott!
Jolán 67
30 évesen, az ország legaljasabb trollfórumán kérdezed?
A SAJÁT boldogságoddal törődj, ne azzal, amit a sok lecserélt, hájas ex-nej, meg 12 éves kis majom ír!
ÉLVEZD!
Na, ha élvezed és jó volt akkor ez van, nem kell mondani senkinek.
Te dolgod!
Semmi közöm nincs a magánéletedhez, így nem is formálok véleményt.
De ha arról lenne szó, hogy randiznánk, és ott derülne ki, lehet abbahagynám veled, mert nekem ez nem jön be.
14 már amennyi élveznivaló van egy 61 évessel LOL
Vagyis inkább fúj :D
Ország legaljasabb trollfóruma? Hát ja, és ehhez te is aktívan hozzájárulsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!