Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este lefeküdtem egy 61 éves férfival (27L vagyok) ez mennyire elitélendő, vagy normális?
Figyelt kérdés
Amolyan lelkitárs a pasi, de tegnap elvesztettem a fejem, főleg én és lefeküdtünk.
Nincs köztünk szerelem ill. csak valamennyire.
Másodszor nősült, felesége 67 éves, de nagyon rossz köztük a viszony de együtt élnek. Nincs gyerekük.
Ha környezetedben hallanál ilyen esetről, mennyire elitélendő lenne ez számodra??
Nem tud senki a viszonyunkról, szinte még nem is beszélgetünk nyilvánosan sem, mert menne azonnal a kibeszélés.
Még a legjobb barátnőm sem tudja.
2022. okt. 1. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Teljesen normális.
Hát ez nagyon gáz.
80 szavazat
2/51 anonim válasza:
Ha híresség vagy politikus és azért feküdtél alá, akkor hétköznapibb mint gondolnád!
4/51 anonim válasza:
Biztos nem az a tipikus jozska bá papa.. pénzes vén kecske.
5/51 anonim válasza:
Bár én undorodok az ilyentől, de teljesen leszarom.
6/51 anonim válasza:
Magánügy. Az egyetlen elítélendő dolog, hogy nős.
7/51 A kérdező kommentje:
Igen, élveztem és elég aktiv is volt.
2022. okt. 1. 13:37
8/51 anonim válasza:
Ha jó volt, a ti dolgotok. Kit érdekel ki mit mond. Élvezd az életet.
9/51 anonim válasza:
#8-as jól mondja. Élvezd az eletet. B*sszál össze-vissza mindenkivel. Főleg azokkal a faszikkal akiknek feleségük van. Legjobb dolog, nem?
Annyira gusztustalanok vagytok :D. Gerinctelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!