Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki részeg, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki részeg, akkor tényleg komolyan gondolja a "szerelmi vallomást" pl?

Figyelt kérdés
Volt barátom részegen mondta el csak, hogy mennyire szeret, más is mondta, hogy ha valaki részeg, akkor igazat mond. De akkor mi van, ha részegen jöttök össze, és már kissé józanabb állapotban mondja, hogy szeret?
2010. szept. 26. 16:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Részegen az embernek erősebbek az érezelmei. Szóval két féleképpen lehetséges: egyik, hogy eleve szerelmes volt és részegen előjött belőle az őszintéség, vagy csak pillanatnyilag érezte úgy, hogy szerelmes és másnap meg is bánja ezt a szerelemi vallomást. (Vay nem is emlékszik majd rá.:D)
2010. szept. 29. 22:43
 12/12 Helyes válasz17 válasza:
Figyelj... Én is szerelmet vallottam részegen egy csajnak, akit nem szerettem... Szóval lehet komoly is... De valószínűleg nem... Ez már csak ilyen...
2019. máj. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!