Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet boldog, jo kapcsolatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet boldog, jo kapcsolatom, ha lejjebb adok az igenyeimbol?

Figyelt kérdés

Barmi konkretum nelkul, adott peldaul egy ideal amire szexualisan teljesen beindulok, de az ilyen tipusu nok nem vesznek eszre.

Es adott egy szexualisan szamomra kevesbe vonzó no (megfelelo hataron belul), aki eszrevesz (esetleg meg is becsul) es tudna szeretni.

Lehet hosszutavon jo kapcsolat a 2. novel ha szexualisan nem indit be annyira, hogy legszivesebben barhol lefekudnek vele, de erzelmileg meg megad mindent amire vagyok?

2022. szept. 27. 13:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
15%

Ennyit. Viszont nekik meg lehet sok penzuk es soknak van is ;).

2022. szept. 27. 14:54
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ezúton felhívnám az incelkomcsik figyelmét a 31-es úriemberre. Nosza, kezdhettek nácizni.
2022. szept. 27. 15:00
 33/36 A kérdező kommentje:
Jol szet offoltatok a kerdest. Csak egy egyszeru kerdes lett felteve.
2022. szept. 27. 15:12
 34/36 anonim ***** válasza:
91%

Pedig a kerdesrol van szo. Talalj valamit, ami miatt megeri neked olyan nokkel leallni, akik nem tetszenek. Van akinek lyuk kell van aki meg kihasznalni szereti oket. Maradhatsz egyedul is persze.

2022. szept. 27. 15:18
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

#15 Bocs, ide csak szórakozásból írogatok, rohadtul nincs kedvem tanulmányokat keresgélni, bár látom már linkeltek neked. Ha érdekel beírod gugli tudósba: nők, egyedülálló, boldoság. Magyarul is lesz nagyon sok anyag, felkapott téma. De te magad is tudsz vizsgálódni. Leszedsz egy SPSS programot, ráengeded az ISS nemzetközi kérdőív magyar adatait, és konkrét szakdolgozatokat lehetne megírni a témában, pusztán a már ott begyűjtött adatok alapján. Azért nem is linkeltem, mert ez kb alap statisztikai fun fact, ha csak egy szociológia órád volt életedben, akkor elmondják. Nekem már mikor 10 éve érettségiztem társadalomismeretből, akkor egy ezt bemutató diagramot kellett elemeznem, bár ott talán tényleg inkább a halálozási, egészségügyi oldalát vizsgálták a dolognak, de az ugye szorosan összefügg a boldosággal. És most pár hete is kijött egy ilyen kutatás (ez már konkrétan a boldoságról) ami nagyot futott, minden nagyobb hírportál leközölte az eredményeket, akin nem kő alatt él, találkozhatott vele. Tehát ez azért nem egy elvont, csak a szakmában ismert jelenség.

A boldoság kutatása megint csak egy külön műfaj, valamennyire tanultuk társadalomstatisztikán, de mélyebben nem mentünk bele. Nem direktben kérdeznek rá, ennyire azért ne nézd hülyének a szakembereket. Átfogó, életminőséget, pszichés állapotot vizsgáló kérdések vannak. Pl: Mennyire érzi ön magányosnak magát? Mennyire érzi úgy, hogy a hangulata függ mások visszajezéseitől?

2022. szept. 27. 15:21
 36/36 Bferike válasza:
A legnagyobb szikra is kialszik egyszer, ezért én el sem tudok képzelni, egy olyan hosszútávú kapcsolatot, ahol legalább az elején ne lett volna meg, mert később ez adhat municiót, a nehézebb időkben.
2022. szept. 27. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!