Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott a sugar kapcsolatotok és hogy lett vége?
4 évig.
Szépen váltunk el úgymond, mind a ketten éreztük, hogy kifújt a dolog, vagyis, hogy jövője sok nincsen. Érzelmek is bekerültek a képbe, de számomra túl nagy volt a korkülönbség egy "rendes" kapcsolathoz, tehát ahol már akár a házasság, gyerektéma is felmerül. Én akkor a húszas éveim elején voltam, ő közel az 50-hez.
Megbeszéltük és lezártuk. Ő forszírozta, hogy maradjunk barátok azért, néha találkozzunk, de mind a ketten tudtuk, hogy sima barátság sosem lenne közöttünk, úgy pedig én nem tudtam volna továbblépni, ha mi kéthetente együtt ebédelünk vagy megiszunk egy kávét.
Az enyém ami most van lassan fél éve tart. A lánynak akit támogatok állítása szerint van "hagyományos" kapcsolata is. Viszont én nagyon megkedveltem őt, és szeretném szorosabbra fűzni vele a kapcsolatot, úgy, hogy természetesen utána is segíteném őt.
Szóval ezt hamarosan fel fogom neki vázolni, és ha nem akarja szorosabbra fűzni velem, akkor sajnos el fogok búcsúzni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!