Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ha nem dohányosként dohányzóval randizol?
Figyelt kérdés
Nő létemre sajnos dohányzom már 10 éve. Persze a randi előtt nem fogok rágyújtani! Alaposan mosóparfümmel illetve szódabikarbónával kimostam a ruhámat estére! Ma még nem gyújtottam rá, nem is fogok a randi végéig. Alaposan lezuhanyzom, hajat mosok, szàjhigiéniára figyelve, 3x mosok fogat, szájvíz + rágó. Dezodor+ parfüm. Így is érezni fogja rajtam a cigaretta szagot? A lakásban nem dohányzom. Esetleg plusz tippeket tudtok adni?2022. szept. 27. 13:33
12/15 anonim válasza:
Plusz tipp: Dohányossal randizz, vagy olyan nemdohányzóval, akit nem zavar, hogy cigizel. Ez az egy tipp már törli is az egész napos bohóckodásodat. Persze, ha csak egy randit akarsz, akkor normális, de azt megnézném, hogy egy kapcsolatban minden nap végig csinálod ezt az egész napos cirkuszt. Mondjuk, ha azokon a napokon nem gyújtasz rá, amikor találkoztok, akkor nem is leszel dohányos. Nem is értem ezt, hogy gondoltad? Vagy a második randin már ugyanúgy mész, ahogy szoktál? Akkor marha sok értelme van ennek.
13/15 anonim válasza:
Nekem is kizáró ok, voltam már dohányossal, ideig-óráig csinálja ezt a megfelelési dolgot rágó-parfüm-fogmosi stb, de úgyis elengedi és leszokni meg úgysem fog. Én meg nem tudok mit csinálni ha zavar a szaga..
14/15 anonim válasza:
Eleve össze sem jönnék dohányossal, mert ezer fogmosás és rágó ellenére is büdös a szája, plusz a ruhája, a haja...
Tökmindegy, mennyi parfümöt meg illatosított szrt borítasz magadra, egy nemdohányzó megérzi.
15/15 anonim válasza:
Most tudatosult bennem - aki lerakta a cigit már évek óta - hogy a passzív dohányzás miatt kezdett el újra "hiànyozni" a cigi
Konkrétan vele álmodok megint.
Én ezért nem javaslom az ilyen pártosítást , amúgy is büdös , drága és semmi èrtelme - nem ad semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!