Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázás lenne nekem ha olyan lány lenne az első barátnőm aki elutasított egyszer?
Évekig semmibe vett, volt más barátja...
Nem vagyok sikeres a lányoknál szóval örülök ha neki kelleneék de azért nem túl jó érzés. Nem így képzeltem el az első barátnőt.
Előbb fog a kötél eszedbe jutni azzal, hogy egy pnciért feladtad a méltóságod, az önbecsülésed, még ha azt érzed nincs is, vagy nem kellenél senkinek.
De ez a te saját döntésed, neked kell meghozni.
Mi miatt utasított vissza és mit értesz azalatt, hogy semmibe vett?
Hogyha bunkó, lekezelő volt, akkor el se jutnék vele addig, hogy kapcsolaton gondolkozzam.
Hogyha végig normális volt, de udvariasan visszautasított, mert barátja van, az teljesen korrekt.
A körülményektől függ, hogy pontosan hogyan is törént. Ha normálisan visszautasított és nem barátkozott veled, mert volt barátja, az teljesen oké és nem lenne megalázó összejönni vele. Fordított esetben gondolom te se örülnél, ha a barátnőd olyn srácokkal beszélget, akik korábban bepróbálkoztak nála.
Ha bunkó volt veled és tényleg semmibe vett, nem csak annyi, hogy nem tartotta veled a kapcsolatot, akkor viszont inkább hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!