Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10 hónapos a babám és első...

10 hónapos a babám és első perctől elutasitotta a bal mellem?

Figyelt kérdés
Fejem de caak 40 ml van abban,viszont a jobbot szopja,igy vannak meretbeli kulonbsegek...ha rateszem a balra ordit es elfordul tole.Valyon mi lehet az oka?Valamint,emiatt,mikor befejszem a szoptatast valyon az egyik mellem nagyobb lesz?Tapasztalatra lennék kivancsi
2022. febr. 17. 03:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát inkább lógósabb lehet az egyik, mint a másik, mikor majd nem szoptatsz. De egyébként is kevés nőnek tökéletesen egyforma a két melle.

Szerintem fejj egy kicsit abból, amit nem kér, és úgy még tejesen kínáld neki elsőre, amikor még éhes. Erőltesd kicsit, próbálj ki több pózt, pl. rakd a hónod alá, így ugyanarra kell fordítania a fejét, mint a másiknál. Valószínűleg abból lassabban jön, kisebb rajta a lyuk :) vagy lassabban indul be. Ez is általában így van, hogy mindenkinél van egy jobban tejelő mell. De lehetsz annyira önző, hogy csakazértis ajánlgatod. Ja átugrottam, hogy 10 hónapos... akkor nem tudom, még van-e esélye/értelme, de valahogy így kellett volna.

2022. febr. 17. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valyon?! 🤨🤌
2022. febr. 17. 08:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csináltam így egy darabig, mivel a jobb mellemre nem tudtam jól rátenni, hogy rendesen bekapja. De folyamatosan fejtem abból is. Nem biztos, hogy eleve kevés volt benne, talán csak elapadt (fejéssel visszahozhatod, ha akarod).

Hogy milyen lesz utána, azt nem tudom. Úgy olvastam, hogy améretkülönbség átmeneti.

2022. febr. 17. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!