Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hívjam fel a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel a srác figyelmét magamra, ha jelenleg egyáltalán nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, nem arra a válaszra számítok, hogy sehogyan vagy hogy keressek valaki mást, aki odáig van értem.

Szimplán tudni szeretném, hogy van-e esetleg valami tanács arra, hogy felfigyeljen rám és ne nézzen levegőnek.

Viszonylag egy szinten vagyunk amúgy, én 10/7-8nak mondanám magam, ő pedig 10/8-9, nem ez a gond, sőt igazából egyszer már le is feküdtünk, csak azóta ignorál és szeretném megmutatni neki, hogy több vagyok ennél.

Mivel jelenleg élőben kis eséllyel futunk össze, valami más megoldásra lenne szükségem.

Előre is köszönöm!

#szex #figyelem #felfigyelés #ignorálás #Felhívni a figyelmet
2022. szept. 25. 23:07
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
86%

"sőt igazából egyszer már le is feküdtünk, csak azóta ignorál és szeretném megmutatni neki, hogy több vagyok ennél."

Egy szinten vagytok.

Ha esetleg írnék neki, mit írjak szerintetek?

Az őszintét mi mást?

Szia! Azt se tudom igazából ki vagy. Annyit tudok, hogy múltkor jót ungabungáztunk. Csak te kellesz. Meg vagyok dögölve érted szószerint, vagyis sérti az egómat, hogy nem kerestél azok után, ami történt. Bár sose mondtad, hogy emberszámba veszel vagy keresni fogsz, de én mégis erre vágyom. Szóval légyszi legalább keress, ha más nem, használj megint ürítőlyuknak. Szia

Utóirat: De tényleg keress, mert én ezen görcsölök már 2 hete!!!!

2022. szept. 26. 14:27
 42/43 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy előttem is páran már leírták, neked ebben a szituációban nem lehet használható tanácsot adni, mivel nem vagy olyan személyiségfejlettségi státuszban. Az egyetlen kimenetel amit látok, hogy vagy keservesen, de megemészted, hogy van, akinek igenis nem kellesz, vagy a frusztrációidtól és görcseidtől vezérelve, elkezdesz "rombolni" magad körül, és kitalálsz valami gyerekes dolgot, hogy megpróbálj csak azért is közeledni felé. Ez még kellemetlenebb szituációba fog sodorni, amiből, ha van benned fejlődési lehetőség, akkor tanulsz, ha nincs, akkor további kínlódás vár és várhatod a következő hasonló alkalmat, amikor is, szintén "csalódni" fogsz.
2022. szept. 26. 14:41
 43/43 anonim ***** válasza:
27%
Pfff nem kavarsz te mással is mellette??nem lenne szép dolog
2022. szept. 26. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!