Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hívjam fel a srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel a srác figyelmét magamra, ha jelenleg egyáltalán nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, nem arra a válaszra számítok, hogy sehogyan vagy hogy keressek valaki mást, aki odáig van értem.

Szimplán tudni szeretném, hogy van-e esetleg valami tanács arra, hogy felfigyeljen rám és ne nézzen levegőnek.

Viszonylag egy szinten vagyunk amúgy, én 10/7-8nak mondanám magam, ő pedig 10/8-9, nem ez a gond, sőt igazából egyszer már le is feküdtünk, csak azóta ignorál és szeretném megmutatni neki, hogy több vagyok ennél.

Mivel jelenleg élőben kis eséllyel futunk össze, valami más megoldásra lenne szükségem.

Előre is köszönöm!

#szex #figyelem #felfigyelés #ignorálás #Felhívni a figyelmet
2022. szept. 25. 23:07
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, hogy talán fél, hogy rátapadok, vagy belészeretek, pedig jelenleg az önbecsülésem többet számít ezeknél, nem tudom hogyan adjam tudtára, hogy nem szeretnék bele/ nem tapasnék rá
2022. szept. 26. 00:22
 32/43 A kérdező kommentje:
Ha esetleg írnék neki, mit írjak szerintetek?
2022. szept. 26. 00:39
 33/43 anonim ***** válasza:
89%
Használt zsepi effektus? Azaz, belédtörölte és eldobott. Kár a gőzért, máskor ne ribiskedj, ha utána még akarsz valamit a pasitól.
2022. szept. 26. 01:07
 34/43 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy én is kíváncsi vagyok, mire ilyen nagy az egód. Sok nő hiszi azt hogy 10/csodálatos, ez oké. Nőként elismerem, jó hozzáállni úgy, hogy van az embernek önbizalmat. Viszont szerintem sem lehettél jó az ágyban, ha ennyire kerül téged. Ha meg nem volt józan, lehet nem is tetszel neki, csak ittas állapotban volt.. :/
2022. szept. 26. 01:11
 35/43 anonim ***** válasza:
90%
Ezt az egész sztorit, a belinkelt előző kérdéseddel együtt végigolvasni nekem volt kínos. Könnyen adod magad, nagyra vagy magaddal, de azt sem tudod mit akarsz és azt hogyan akarod, de pörögsz azon, hogy egy pasival csak úgy lefeküdtél és hogy ő most miért nem vágyik rád..? Ezer meg egy oka lehet az igaz, de te magadat ezzel a viselkedéseddel olyan szintre süllyeszted, hogy azt rossz olvasni. A szitudra nincs jó tanács sajnos, ne is várj, mert akárhogy is alakul, a lényeg az, hogy valóban az önbecsülésed a lényeg, de egyáltalán nem úgy ahogy te azt gondolod.. Fel kellene tornásznod egy elfogadható szintre és nem beleugrani alkalmi szexekbe, mert azt hiszed azzal teljesedsz majd ki, utána meg ilyeneket görcsölni. Érj meg érzelmi szinten, mert dugni a majmok is tudnak, siránkozni meg csak az emberek utána..
2022. szept. 26. 01:23
 36/43 anonim ***** válasza:
86%
Én is úgy vagyok vele, hogy amelyik nőt egykönnyen meg lehet kapni, az a kapcsolat annyit is ér számomra. Nem azt mondom, hogy baj, vagy nem jó az ilyen akár mindkét félnek, de semmi továbbit nem akarok tőle, nem is kívánom, hogy keressen. Volt hasonlóan alakult alkalmim, mint ahogy te is írtad itt és korábban, neki is megmondtam, hogy jó volt, de egyszeri, viszlát. Ha ennyi idő alatt semmi pozitív visszajelzés a részéről, akkor ne csesztesd már szerencsétlent, ő elkönyvelte ezt a dolgot magában és gondolom remélte, hogy te is hasonlóképpen tettél. Ennyire lehetnél korrekt vele, mivel ez egyértelműen egy egyszeri alkalomnak jön le számomra. 27F
2022. szept. 26. 01:38
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

sőt igazából egyszer már le is feküdtünk, csak azóta ignorál és szeretném megmutatni neki, hogy több vagyok ennél."

Ez nagyon rossz felfogás. A férfiak nem olyanok mint a nők . Gyakorlatilag a szex az ami kitisztitja az agyunkat es ezaltal eltudjuk donteni van e erzelem a no fele igy kielegult allapotban is vagy nincs.. A pali reszerol nincs feled . Ezt kár eroltetned . Nem benned van a hiba , ha nem o neki nem kellesz , nincs meg benned az ami megfogja .

2022. szept. 26. 08:54
 38/43 anonim ***** válasza:
88%
Íme egy újabb alfa özvegy.
2022. szept. 26. 10:26
 39/43 anonim ***** válasza:
90%

De nagyon nehéz a felfogásod.

"szeretném megmutatni neki, hogy több vagyok ennél"

De hiszen nem vagy. Csak neki akarsz ezzel hazudni, vagy egyben magadnak is? A való életben ezek nem úgy működnek, mint a tiniregényekben, álomvilágban élsz.

2022. szept. 26. 12:04
 40/43 anonim ***** válasza:
88%

Erre nem lehet más tanácsot írni, mint hogy engedd el. Miért akarod ráerőszakolni magad, ha egyszer nyilvánvaló, hogy ő nem akar semmit?

"nem tudom hogyan adjam tudtára, hogy nem szeretnék bele/ nem tapasnék rá"

De most is tapadnál, annyira egyértelmű itt mindenkinek...

2022. szept. 26. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!