Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy srac a munkahelyemen, akit mindenki hulyenek nez, illetve en is annak hittem. Megismertem kozelebbrol, rajottem egyaltalan nem hulye es nagyon rendes, kedves srac. Azt hiszem beleszerettem. Mit tegyek?
Elkezdtunk talalkozgatni, hol erezzuk magunkat egyutt, de senki sem tud rola. Attol felek ha kiderul ami koztunk van, cikizni fognak majd amiert osszejottem vele. Ti mit tennetek?
24L es 29F
"Adott egy srac a munkahelyemen"
Milyen munkahely az ahol az emberekről azt feltételezed, hogy úgy fognak viselkedni, mint általános iskola alsóban?
"Azt hiszem beleszerettem."
Szerintem, ha tényleg így éreznél akkor a legkevésbé sem gondolkoznál ilyeneken, hanem összejönnél vele, ha részéről is kölcsönös.
Őszintén?
Amikor én összejöttem a párommal mindenki leszólt! A családom, a barátaim, ismerőseim.
Olyanokat mondtak, hogy max 3 hónapig tart a kapcsolatunk, úgysem lesz belőlünk semmi, sokan úgy érezték, hogy nem szerelemből választottam, csak azért "mert nem volt jobb", mármint nem volt egy adonisz, és ebből mindenki azt vágta le, hogy én csak beértem vele...
De én annyira tojtam le mindenkit! Egyszerűen akit szeretsz annál nem érdekel semmi. És főleg nem a krákogók. Amúgy fél év után nálunk is megbékéltek az emberek.
Nekem azt mondták, akkor is jobban járnák, ha az útszélén ácsorgó csajok közül választanák.
Nem érdekelt és az idő bizonyitotta, jól választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!