Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha jó ismerősnek számít egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jó ismerősnek számít egy srác de nem jelöl be facebook-on, az mit jelent, már ha jelent valamit egyáltalán?

Figyelt kérdés
Legtöbb ismerősöm, ha kedvel, sőt még akkor is, ha csak kicsit is ismer, általában be is jelöl. Ez a srác is kedvel legalábbis barátilag, ezt biztosan tudom, sőt egyazon baráti körbe is tartozunk, de mégsem jelölt be eddig sosem. Tudom én is bejelölhetném, ha akarom, én viszont nem szeretnék tolakodó lenni.
2015. okt. 9. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit. Ez abszolút gyermeteg kombinálás. Més az internetes beszélgetésekből sem lehet szinte semmit leszűrni, abból meg főleg, ha valaki bejelöl facebookon, abból meg FŐLEG nem, ha NEM jelöl be. Egyáltalán semmit sem számít.
2015. okt. 9. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Van, aki intenzíven használja a FB-ot, mások meg nem. Nem kell kombinálni, ha neked ennyire fontos, jelöld be te. Ez még nem tolakodás.
2015. okt. 9. 15:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő intenzíven használja, emlegeti is, ezért furcsállom ezt.
2015. okt. 9. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nem a facebookon éli az életét.
2015. okt. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!