Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért utálat tárgyai, holott áldozatok és emberi természetünknek tartanak görbe tükröt?
"És egyedül csak az incelek látják a szociális igazságtalanságokat hisz csak ők tapasztalják meg ezeket"
Ez az egyik incel superpower. Nekunk a nok nem jopofiznak, nem jatsszak meg magukat. Az igazi enuket lathatjuk, meghozza annak 60000 evvel ezelotti, civilizalatlan mivoltaban.....
38F incel
#70: a beszédhangot meg lehet változtatni. Alfred Hitchcock megtanította Grace Kellyt egy oktávval mélyebb hangon beszélni például.
Továbbá javaslom, nézz utána az ő munkásságának:
84
De mi fhaszé változtatnám meg a hangom jóember? Nem nekem van vele bajom hanem a nőknek, meg a Chadeknek olykor.
79
“ És attól hogy durciztok, meg hisztikéztek jobb lesz? Mert akkor csak folytassátok”
Nem de legalább másokat idegesítünk, az már öröm.
#83: "Nekunk a nok nem jopofiznak, nem jatsszak meg magukat."
Én SENKINEK nem szoktam sem jópofizni, sem megjátszani magamat. Bunkó ugyan nem vagyok, de kíméletes sem. Nem asszisztálok senkinek az önbecsapásához. Elvből. Pedig, minő meglepetés, nő vagyok.
#86: "Nem de legalább másokat idegesítünk, az már öröm."
Ez a mentalitás a személyiségzavaros emberek sajátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!