Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért utálat tárgyai, holott áldozatok és emberi természetünknek tartanak görbe tükröt?
220
Annyiban, hogy az utóbbi akár meg történhet a kérdezővel is, míg az előbbi nem....így kicsit ilyesztő a gondolat. 😅
219
Miért? Az általad szorgalmazott, nem közös megegyezésenn alapuló kapcsolatok egeszségesek? Ahol a nő egy szolga? Ahol a nőt kénye kedve szerint hasznalja a férfi, úgy, hogy a nő azt nem akarja???? Az egeszséges?
(Igen, ha en Chaddel kezdek, es kidob, akkor az az én bajom, nekem az kell, slusz)
"Volt aszimmetriája? Beesett arccsontjai? Ferde orr? Esetleg túl rövid állkapocs, behorpadó állcsúcs stb? A szemeik mélyen ülnek és vadásszerűek?"
Azért nem tértem ki rá, mert az arc a leginkább szubjektív dolog.
De, az egyiknek patkányra hajazó feje van, a másiknak magasan kezdődik a hajvonala, illetve mostanra kicsit kppaszodik is 30 évesen. Emelle egy előreugró kerekded homloka van. A páromnak aknékból visszamaradt hegei vannak, emellett leginkább ovális alakú a feje. Amikor nagyon vékony volt, valamennyire látszott az áll vonala, de soha nem volt igazán karakteres arca. A húgom párja egész jóképű volt vékonyan, de neki se karakteres az arca.
Feltűnő szimmetria nincs se a páromon, se a húgom párján. Arcra unokatesóm és az exem problémásabb. Ugyanakkor exemnek se első barátnő voltam és nem is utolsó.
A volt osztálytársamnak is átlagos a feje. Kicsit kerekded, semmi igazán kiugró él.
A vadásszem dolgot meg sose értettem, így nem tudok reflektálni.
Azt se lehet mondani, hogy akkor legalább jellemre egyformák. A hátsó losag, hogy meg van bennük az alapvető igény az önkritikára és a másokkal való normális bánásmódra, kommunikációra. Képesek a nőt egyenrangú félként elfogadni és nem ilyen "Miért nem lehet kőbunkóval leütni és megkefélni" szinten gondolkoznak.
225
Kizárt, a melegek is Chadekről álmodnak.
Regisztrálj egy ilyen oldalra, és nézd meg, hányan irnak majd
"Kizárt, a melegek is Chadekről álmodnak"
Altalaban a ferfiak kevesbe valogatnak, es ez a melegekre is igaz....
38F incel
229
Ez viszont lehetőségek hiánya miatt lehet, nem azért mert ők nem a Chadeket preferálnák szexuális aktusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!