Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért utálat tárgyai, holott áldozatok és emberi természetünknek tartanak görbe tükröt?
"kedves vagy veluk, figyelmes, akkor......"
........mesz a friendzone-ba, ha nem vagy lapatallu olasz macho :)
38F incel
212
Igen, de nekik általában egy átlag nő ami max össze szokott jönni úgy, hogy sokkal többet tesznek bele mint amennyit visszakapnak…
"A kocsid kerekéért mindenkinek meg kell dolgoznia. Gyerünk már milyen analógia ez?"
Szerintem neked az alap szövegértés se megy.
Nézzük újra. Ha Gizi béna és nem tud az autón kereket cserélni, sőt, ismerőse sincs, aki kocserélje neki, fizet egy autószerelőnek, aki megcsinálja. Most akkor Gizi csapja magát a földhöz, mert más ingyen cserél kereket, neki meg fizetnie kell érte?
És arra se kaptam választ, hogy az átlagos külsejű férfi szerinted az enyhén túlsúlyos, alacsony, vagy vézna és alacsony férfi?
Mert akkor valóban rengeteg Chad rohangál a világban, nem csoda, hogy minden jobb nőnek jut egy.
Hagyjátok már rá! Úgy se tudjátok meggyőzni a kérdezőt mert csak arra válaszol amire tud. Az észérvekre nem. Az én eddigi összes kommentemet is véletlenül elkerulte mert tudja hogy nincs igaza és nem tudta megcafolni.
Aki ennyire elvakult azt amúgy se éri meg győzködni mert eredményt nem érsz el vele, téged viszont leszív.
215
Előnyös arcberendezés azért erősen kompenzálni tud egy vékonyabb alkatot, alacsonyabb magasságot.
Érdekes mód az arcfelépítésre nem tértél ki így érdemben nem lehet válaszolni a példákra.
Volt aszimmetriája? Beesett arccsontjai? Ferde orr? Esetleg túl rövid állkapocs, behorpadó állcsúcs stb? A szemeik mélyen ülnek és vadásszerűek?
Ezek a lényeges kérdések.
Ha az arcfelépítés átlag feletti az egy kis túlsúlyt simán kompenzál. Ezek a high tier normiek.
Akkor megint:
Ha egy meleg akar veled dugni, odaadod magadat? Miért nem?
218
Nyuszika a meleg kapcsolatok nem természetesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!