Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem magam. Biszex vagyok?
Van Xy üzlet ahol dolgozik egy lány. Na már most ez a lány elégé fiús, rövid haja van és tüsizi, hangja is mély, nem csajosan öltözik...stb. Szóval szerintem nem hetero. A gondom az,hogy mikor arra megyek mindig néz, rögtön rám mered :$ Én pedig,csak mosolygok zavaromba. De valami miatt nagyon tetszik, vagyis értitek. Lehet,csak azért mert fiús? vagy én nem tudom... össze vagyok zavarodva
Én most akkor biszex vagyok? vagy mi?
16\L
"A képesek hülyék... ne állj le velük vitázni."
Nem is vitázni kell, hanem képet küldeni. :D
Kérdező: Fiús nemi jellegekre gerjedsz a csajban, miért lennél ettől biszex? Majd ha Paris Hiltont akarod megdönteni, akkor érdemes lesz gondolkoznod ezen.
Miért? Attól, hogy az emós kis lányruhában járkáló, anorexiáscsaj alakú srácok genetikailag férfinek számítanak, attól máris gerjedsz rájuk? Gondolom nem.
Ahhoz, hogy vonzónak tarts valakit, fontos, hogy megjelenjenek rajta az általad preferált nem "tipikus tulajdonságai".
természetesen nem lehet attól eltekinteni, hogy tisztában vagy vele, hogy ő is lány- hisz azt írtad, érdekel, milyen lehet vele a szex
igen, izgatja a fantáziádat, hogy milyen lehet vele
ki kell próbálni, attól még nem lkeszel se leszbikus, se biszex
utána lehet dönteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!