Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mitől van ez. Mással is van ilyen?
Szinte megmagyarázhatatlan, őrülök ha meg tudom fogalmazni...
Néha vannak olyan emberek az életemben akikkel nem szívesen találkozom, mint pl barátom exe ő barátja, illetve az én exem.
De egyszerűen ha valamilyen buliban ők is ott vannak szinte őrülök neki, illetve csalódok ha elmennek és szinte a bulizástól is elmegy a kedvem.
Úgy érzem " már nicns kinek játszani az agyam" Rossz ezt így kimondani, de valahogy így látom ezt az egész helyzetet...
De közben nem őrülök ha látom őket de emellett mégis?
Nem értem...
Amúgy egyikőjükkel se tartom a kapcsolatot..
Mással is van ilyen? Mitől? Nektek nem fura?
Velem van a baj?
21/L
Nem túl szép érzések, de szerintem majdnem mindenkinek vannak ilyenek. Próbáld meg leküzdeni :)
23/N
Megnyugodtam, hogy mással is van ilyen...
Kicsit talán úgy érzem, hogy enélkül üresek lennének a hétköznapok... Talán ezért "gerjesztem" ezt?
Sosem értettem, miért jó valakinek, ha "válaszol" a kérdésre, persze igazad van utolsó hibáztam, sőt igen nagy helyesírási hibát vétettem, amivel a szó eredeti jelentését megváltoztattam.
Köszönöm szépen, hogy pazaroltad rám azt időd és nem utolsó sorban, hogy válaszoltál a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!