Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem mitől van ez....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mitől van ez. Mással is van ilyen?

Figyelt kérdés

Szinte megmagyarázhatatlan, őrülök ha meg tudom fogalmazni...

Néha vannak olyan emberek az életemben akikkel nem szívesen találkozom, mint pl barátom exe ő barátja, illetve az én exem.

De egyszerűen ha valamilyen buliban ők is ott vannak szinte őrülök neki, illetve csalódok ha elmennek és szinte a bulizástól is elmegy a kedvem.

Úgy érzem " már nicns kinek játszani az agyam" Rossz ezt így kimondani, de valahogy így látom ezt az egész helyzetet...

De közben nem őrülök ha látom őket de emellett mégis?

Nem értem...

Amúgy egyikőjükkel se tartom a kapcsolatot..

Mással is van ilyen? Mitől? Nektek nem fura?

Velem van a baj?

21/L

2011. nov. 8. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen már. De azért nem rendszeres. És a barátom exére nem vonatkozik ez az "öröm". De a saját exemre igen. Főleg, mikor próbál nyomulni. :) Persze mindig pofára esik szegény. :)
2011. nov. 8. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem túl szép érzések, de szerintem majdnem mindenkinek vannak ilyenek. Próbáld meg leküzdeni :)

23/N

2011. nov. 8. 21:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Megnyugodtam, hogy mással is van ilyen...

Kicsit talán úgy érzem, hogy enélkül üresek lennének a hétköznapok... Talán ezért "gerjesztem" ezt?

2011. nov. 8. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges. De azért ne ez legyen a napjaid fénypontja. Tehát ne ez éltessen, és legfőképp nem ezért menj buliba.
2011. nov. 8. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Őrülök? Egymás után háromszor is leírtad, tehát nem véletlen. 21 éves kis nyelvújító, gratulálok.
2011. nov. 9. 00:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Sosem értettem, miért jó valakinek, ha "válaszol" a kérdésre, persze igazad van utolsó hibáztam, sőt igen nagy helyesírási hibát vétettem, amivel a szó eredeti jelentését megváltoztattam.

Köszönöm szépen, hogy pazaroltad rám azt időd és nem utolsó sorban, hogy válaszoltál a kérdésemre.

2011. nov. 9. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Jajaa,ez velem is így van..! nem vagy egyedül
2011. nov. 11. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze természetes érzések... De azért képzeld néha a helyzeted a másik félébe... Velem például alakulóban volt egy sráccal (első szerelem vagy mi a szösz) és mire lehetett volna esetleg valami az exe nem szállt le róla és megint összejöttek. Szóval itt én maradtam alul úgymond. Azóta van barátom akivel nagyon jól megvagyunk. De ha együtt látnám a fiút az exével akinek nagyon irritáló feje van az rosszul esne és nem az lenne az első gondolatom, hogy most akkor teszem az agyam és megmutatom milyen fasza csaj vagyok :/
2011. nov. 14. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!