Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyenkor mi van? Vagy csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Vagy csak én nem értem? Mással volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Ha a nőgyógyász elküld vérvételre, és azt sem mondja, hogy terhes vagyok, de azt sem, hogy nem.

Egy hét múlva, amikor meg lesz a vérkép, akkor azt be kell adnom neki. Akkor pontosat tud mondani? Vagy miért nem mondta meg, hogy most mi van???

2009. máj. 14. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
A vérvétel ahhoz kell h kiirja a tablettat. de vannak olyan orvosok is akik anelkul adnak gyogyszert, ami nem jo. valoszinuleg nem vagy terhe sha mar nem mondta. ha az lennel mondta volna. de miert nem kerdezted??
2009. máj. 14. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
nem írtad, hoyg miként vizsgált... csak tapintással pl két hetes vagy fiatalabb terhességet képtelenség megállapítani, de arra is van példa , hoyg nyolc hetes pici magzat úgy helyezkedett el, hoyg elsőre az UH-n is miómának tűnt. Bizony.
2009. máj. 14. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:
és most vérvétellel, meg tudom, hogy mi van?
2009. máj. 14. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondom, miert nem kerdezed meg tőle. a vérkép az egy képet ad a szervezetrol, az normalis, minden orvosnak el kellene h kuldje az embereket.
2009. máj. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!