Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lehet gondolni ?

Figyelt kérdés
együk fel van egy pár aki kb 4-5 éve vannak együtt .A csajnál nincs kint,legalábbis semmi közös kép se a kapcsolati státusz egyáltalán mintha szingli lenne. Adott a pasi akinél közös kép a borító és 4 évig közös kép volt a profil képe is tegnapig(aztán csak magáról tett ki ami ennyi idő után meglepő számomra). Minden rosszindulat nélkül kérdezem ,hogy ilyeneknél mennyire lehet sűrű a megcsalás vagy a tányérdobálás ? Ennyire szerelmes a pasi ? Előre is köszi a normálisválaszokat,a többire nem tartok igényt !!!
2022. szept. 14. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha már a neve alatt fut az oldal, miért ne tehetne ki csak magáról képet? A közösségi hálón való aktivitás és a megcsalás valószínűsége között meg szerintem nincs összefüggés.
2022. szept. 14. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy jót, vagy semmit !!!

Van akinek Facebookja van , van akinek élete

🤣🤣🤣

Emberek annyi fszsagba tudnak időt energiát ölni, ha ezt az időt magukra szánnàk pedig

2022. szept. 14. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Ennyiből akarsz konzekvenciát levonni és találgatni, hogy milyen lehet a kapcsolatuk? Nem fog menni. Általában azoknál láttam csak közös borítóképet és csak közös profil képet, akik kívülre a tökéletest mutatják, de a 4 fal között megy a tányérdobálás. A férjemnek mai napig a 10 éve kitett profilképe van, mert nem használja a facebookot szinte egyáltalán. Én aktívabb vagyok, így a fotókon megjelölöm, hogy az ő ismerősei, távolabbi rokonai is lássák. (pl esküvői képek vagy fotók a kislányunkról). Az esküvő előtt nekem is mindig olyan kép volt kint, amin csak én vagyok. Az első közös profilképünk az esküvői fotózáson készült, amit kitettem. Ettől függetlenül nem csaljuk egymást, a kapcsolatunk harmonikus, kiegyensúlyozott. Inkább (mint írtam) azoknál van ez, akik tömény cukormázat mutatnak kifelé és másoknak bizonygatják azt, hogy mennyire szeretik egymást, holott nem. Sok olyat is olvasni hogy az asszony direkt töltögeti fel a közös családi fotókat, csakhogy a szerető észrevegye magát.
2022. szept. 14. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Facebookon kevés olyan dolog van, amiből érdemes lenne messzemenő következtetést levonni. Ez itt pont ilyen. Tudok olyan pasikat, akiknek semmi nincs kint a párjukról, se státusz, és nem véletlen, de olyat is, ahol sok közös kép, egyebek, és bőven van megcsalás, veszekedés. És ugyanígy van a boldog verzió esetén is.
2022. szept. 14. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!