Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya nők! Amikor nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nők! Amikor nektek udvarolnak azt általában őszintének szoktátok gondolni?

Figyelt kérdés
Vagy annak hogy csak már nagyon dugni akar a férfi?
2022. aug. 25. 09:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén elkeseredettnek.
2022. aug. 25. 10:02
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy nálam klaszisokkal jobb pasi odajön, akkor tudom, hogy csak dugni szeretne. Ha olyan, aki az én szintem körül mozog, annak az egyéb gesztusaira, jeleire figyelek inkább.
2022. aug. 25. 10:12
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Annak, hogy mar nagyon dugni akar. Mindegy, hogy az en szintemen van vagy sem, mindig azt jelenti.
2022. aug. 25. 12:02
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig arra gondolok hogy trollkodás. (Kamaszkoromban gyakran csinálták ezt a fiúk, hogy dicsértek hogy szép vagyok, meg hasonlók majd amikor úgy tűnt hogy elhittem akkor együtt hangosan kiröhögtek.)

Arra nem gondolok hogy csak megdugna, hiszen azt akkor akarná ha vonzónak találna.

2022. aug. 25. 12:03
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Gesztusok, hanglejtés stb. alapján döntöm el, hogy őszintének találom, trollkodásnak vagy "egy lyuknak jó" jellegű numerakeresésnek.
2022. aug. 25. 12:07
 6/21 anonim ***** válasza:
94%

Férfi vagyok. Csúnya nőt, aki nekem nem tetszik, nem dugnék meg. Inkább a rejszolást választanám. De fontos megjegyezni, hogy tetszett már nekem olyan nő, akit a többség csúnyának tartott, én viszont nem.

Úgyhogy korántsem biztos, hogy az a férfi, aki csúnya nőnek udvarol, csak dugni akar, lehet, hogy valami megfogta, valami megtetszett neki a nőn.

2022. aug. 25. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Még nem udvarolt senki. Néha házas pasik szoktak panaszkodni, hogy milyen rossz a kapcsolatuk a feleségükkel és hogy velem mennyivel jobban megértik egymást, el tudnának képzelni kapcsolatot is, úgyhogy találkozzunk már titokban valahol. Meg olyan szokott lenni, hogy egy hogy hívnak és hol laksz után kérdezgetik hogy mennyire szeretem a f@szt, szeretek-e szopni, benne lennék-e most egy szopásban a wc-ben vagy a bokor mögött.Azt el sem tudom képzelni hogy komolyan, szemtől szembe udvaroljon nekem egy férfi.
2022. aug. 25. 12:59
 8/21 anonim ***** válasza:
19%
Bocs, a kérdés nem hozzám szól. De akik írtátok, hogy nem hiszitek el, hogy valaki őszintén udvarol.. nem éreztétek soha, hogy most lecsúsztok valamiről ami akár jó is lehetne?
2022. aug. 25. 13:09
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

8, Ez nem úgy van mint a mesében. Akinek több esze van mint egy tyúknak, az rögtön levágja az ilyen befűzős kamurizsa és a normális udvarlás közötti különbséget.

Aki nem ül fel a süket dumának lemarad arról, hogy egy kiéhezett, kangörcsös pasi rajta élje ki magát. Nem nagy veszteség. Bár te nyílván valami mesevilágban élsz ahol a csúnya lányért is eljönnek a hercegek.

2022. aug. 25. 13:19
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

Tinikoromban elég béna voltam: rossz ruhák, rossz haj, ápolatlan arcbőr, fura személyiség. Később kiderült, hogy nem a geneitkámmal, csak a külső tényezőkkel volt gond, és most objektíve jól nézek ki.

De a korábbi tapasztalataim miatt máig rettenetesen befeszülök, ha valaki közeledni próbál. Mindig azt hiszem, hogy csak szivat, mivel fiatalabb koromban áldozata voltam néhány otromba viccnek.

2022. aug. 25. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!