Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel egyre nehezebben fogok feloldódni ha udvarolnak, mert még nem volt kapcsolatom se intimitásom férfival?
Figyelt kérdés
Nemrégiben csapta nekem a szelet egy pasi. Bejött külsőre és őszinten szólva a személyisége is. Viszont, valami miatt nem tudtam felengedni, éreztem, hogy furcsa ez az újdonság. Egyelőre megállt a dolog, miattam.
24N
2022. aug. 4. 17:10
1/5 anonim válasza:
Én minél öregebb leszek annál jobban kerülöm az embereket
30/F
2/5 anonim válasza:
igen, egyre nehezebb lesz
Ragadd meg az alkalmat. Mond meg neki, hogy ne haragúdjon, szívesen megismernéd közelebbről, csak nem szeretnél sietni.
4/5 Senior Séf válasza:
Ne erőltesd. Tudod, neked se jön be mindenki, és aki bejön, az sem biztos, hogy megmozdít benned valamit. Az, hogy valaki tetszik, édeskevés. Majd ha valakitől megroggyan a térded, na akkor tudni fogod, hogy rá vártál.
5/5 anonim válasza:
En is igy kezdtem anno. Ma mar nincs problema
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!