Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakulnak ki a munkahelyi kapcsolatok?
Közös munkavégzés is vezethet oda, illetve több helyen vannak csapatépítő események, amik jó színtérként szolgálhatnak egy személyesebb kapcsolat kialakítására is. Ezek mellett szerintem ugyanúgy, mint bármilyen más kapcsolat. Ha sok időt tölt el valaki egy másik emberrel és megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom, majd valamelyik fél tesz annak érdekében, hogy több legyen belőle, mint munkakapcsolat vagy barátság, akkor lehet belőle párkapcsolat.
Ellenben senkinek nem ajánlom, mert elég rizikós, különösen, ha a munkahelyen szabályzatba ütközik, illetve ha nem jól sül el a kapcsolat, akkor az a munkahelyi (és az ahhoz kapcsolódó szociális) életet is megnehezítheti.
Nálam két srác is beprobalkozott a napokban, mindketten frissen kerültek a céghez, az egyiket ismertem korábbról.
Mivel van párom, természetesen visszautasítottam őket, de hogy őszinte legyek, nekem személy szerint eszembe nem jutna a munkahelyen ismerkedni.
24N
Megpillantod a másikat és elönt egy érzés, mennyire tetszik. Aztán megszólítod és meginvitálod egy kávéra. Aztán egyre több időt töltötök egymás társaságában, lassan többet, mint otthon a családdal. Egy kis csoki, egy kis kávé, egy kis flört, átbeszélgetett órák... Ez a recept.
Persze a végkifejlet más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!