Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex a kollégával akinek a felesége is kollégám?
Adott egy munkatársam, akinek felesége van. Többet dolgozunk mi egy műszakban, mint ő a feleségével. Pár hete egy csapatépítő keretein belül kicsit többet ittunk a kelleténél, és közölte, szeretné, ha az ágyas a lennék. Természetesen azonnal nemet mondtam, ő azóta is próbál győzködni, hogy gondoljam át. Természetesen tartom magam ahhoz, hogy nem szedek szét egy családot, munkahelyet nem akarok váltani, szeretek Itt dolgozni (8órás munkarend, jó fizu, szabadhétvége, “imádomkollégák”), visszatérve normális, ha a kisördög mégis ott van bennem?! Félek, hogy bűnbe esek, pedig tisztában vagyok vele hogy NEM lehet... volt valaki hasonló szituban? Hogy mászott ki belőle?
26/L
Kicsit "öregebb" vagyok nálad, de az évek tapasztalatai azt mutatják, hogy akinek nem akarok az "ágyasa" lenni, azzal nem fekszem le. Akkor sem, ha bejön. Nem szoktam szembe menni a saját elveimmel (nekem legalábbis vannak), így akkor sem fekszem le házas/családos/foglalt emberrel, ha egyébként bejönne.
Eleve megundorodom az ilyen gerinctelen emberektől, szóval ilyenkor hamar ki is ábrándulok.
Most akarsz vagy nem? Ha nem akarsz egy családot szétszedni akkor NEM. Előbb utóbb úgyis kiderül. Vajon mennyire mernél a kolléganőd szemébe nézni utána?
Ha igen, akkor kezdj el állást böngészni, mert valszeg kelleni fog.
Miért nem ismerkedsz itt, vagy társkerin, vagy buliban, rendezvényeken? Te is kezdeményezhetsz. Vagy nincsenek szingli kollégáid?
Az, hogy hajlanál felé, az nem baj. Az érzelmeket nehéz irányítani, ráadásul nem is döntésen alapulnak. Ezért nem lehet felelősségre vonni senkit.
Az a baj, ha meg is teszed. (főleg, hogy tudod, hogy rossz) Az már a te döntésed.
Közöld a palival, hogy "Nem!" és hagyjon békén. Ha továbbra is nyomul, akkor beszélhetsz a feleségével, esetleg ha jóban vagy a főnökkel, akkor vele is megbeszélheted a dolgot. Ez már munkahelyi zaklatás, ráadásul a teljesítményetekre is hatással van (ő veled foglalkozik, te meg "menekülsz", ami azért fárasztó és eltereli a figyelmed a pontos munkavégzésről) így már neki is joga van beolvasni a pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!