Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akar még párkapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar még párkapcsolatot, mert keresi az útját, párkapcsolatban ez nem könnyebb? Csak annak legyen kapcsolata aki már megtalálta a helyét?

Figyelt kérdés
Szerintem egy párkapcsolatban könnyebb megtalálni a saját utunkat, mert akinek van kapcsolata célirányosabb az élete, aki egyedül van van inkább lézeng. Aki azt mondja, hogy előbb karrier utána kapcsolat nem fordítva ül a lovon?
2022. szept. 12. 17:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Ez nagyon ember függő! Van aki olyankor ha valakivel együtt van inkább azonos iránba haladna,akár tudatán kívül is. De van aki olyankor is képes megtalálni a SAJÁT útját. És tök jól lehet kezelni

Én pl motiváltabbnak érzem magam,amikor kapcsolatban vagyok. Sokkal céltudatosabb is vagyok .

Viszont szingliként tényleg lézengek kicsit. Akkor is figyelek önmagamra,de igazából akkor nem érzem magam olyan hatékonynak!

2022. szept. 12. 18:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#8, arra nem gondoltál, hogy ez talán nem véletlen? Hogy nem nektek van igazatok?

Amíg önállóan nem vagy egy kiforrott személyiség, amíg nem tudod, hogy merre szeretnél menni és mit szeretnél, addig nem fogsz olyan embert találni magad mellé, aki tényleg hozzád való. Összecsapódhatsz valakivel, próbálkozhattok, de a másik befolyása negatív hatással is lehet a fejlődésedre (ahogy te is lehetsz úgy a másikéra, a legjobb szándékkal is). Ha megtaláltad az utad, tudod, hogy mit szeretnél, akkor könnyű olyan partnert találni, akivel együtt fejlődtök és bontakoztok ki.

Ezt a lelki oldalra írtam, úgy összességében, de igaz ez a karrier szempontjából is. Ha én nem tudom, mit szeretnék, a párom meg legjobb szándékkal tuszkol engem mondjuk az informatika irányába (hiszen annak lesz jövője, a fizetés is jó), de én nem érzem jól magam benne, már megint csak egy plusz nyomás van rajtam. Nyilván, ha olyan partnert találok, aki elfogadja, hogy nem tudom, merre szeretnék menni, és nem irányít, hanem csak a jelenlétével támogat, az lehet építő, de akkor is jelenthet plusz nyomást.

2022. szept. 12. 19:49
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Ekkora hülyeséget. Miért ne találhatnam meg magamat egy kapcsolatban is???

Attól, hogy kapcsolatban vagyok és közös jövőre törekszünk a párommal, meg nem szűntünk meg egyenként is létezni.

Mindkettőnknek vannak céljaink, amik nem függnek egymástól, ugyanakkor vannak közös céljaink is. A kettőnek miért kene kizárni a egymást?

Természetesen ez csak akkor működik így, ha a felek mára kapcsolat előtt többnyire korvonalaztak, hogy mit akarnak magukból kihozni.

Ha meg valaki azt mondta neked, hogy nem akar komoly kapcsolatot, az csak azt jelenti, hogy VELED nem akar, de nem zárja ki teljesen, hogy esetleg mással leállna.

2022. szept. 12. 19:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13: nekem is egyből ez ugrott be, hogy ti. a drága kérdezőt lepattintották, és ezt nem veszi be a begye.
2022. szept. 12. 19:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Miért hisztek ennyire az individualizmusban? Az ember szerintetek nem társaslény? Szerintem természetellenes az amiben hisztek. Az ember mindig vágyik társaságra az ember nem antiszociális, ezért mindenki egy jó baráti kapcsolatban és párkapcsolatban tud fejlődni. Nektek nem volt tartalmas és szeretettelteli barátságotok, kapcsolatotok? Mert akik ezzel az egyedül érd el ezt meg azzal jönnek én úgy érzem csak felszínes kapcsolataik voltak és azt se tudják mi az a szeretet, együttérzés, szolidaritás. Egyébként mi a világnézetetek csak kíváncsiságból kérdezem liberális vagy konzervatív, jobb vagy bal, keresztény vagy ateista?
2022. szept. 13. 06:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy egyedül kell élni. Az individualizmus baromira nem ezt jelenti, hanem az onkofejezodest.

Ha két olyan ember jön össze, akik nem tudjak, mit akarnak az élettől, azok csak sodródnak egymás mellett, ami kapcsolati szempontból és egyéni szempontból sem jó.

Kapcsolatban az tud jól fejlődni, akinek már van egy kiforrt személyisége, mert máskülönben nagyon a partner befolyása alá kerülsz, ami inkább többször rossz, mint kevesebbszer. Plusz így nem lesz egyéni identitasod, mindent a parodtol teszel függővé, ami kiszolgáltatottá tesz.

2022. szept. 13. 06:53
 17/25 A kérdező kommentje:
Bár lehet ez az oldal az antiszociálisok gyüjtőhelye és azért pontozzák fel őket, mert ők vannak többségben, de amíg ilyen antiszocok addig ne akarjanak már kapcsolatot, hanem maradjanak egyedül, mert nem hiányzik nekem egy olyan ember aki nem hisz a valódi barátságok, kapcsolatok, család értékében. Felkéne fogniuk, hogy a szélsőséges individualista antiszoc viselkedés természetellenes!
2022. szept. 13. 06:53
 18/25 A kérdező kommentje:

#16 De nálatok miért az ego a minden? Nagyon sok olyan eset van, hogy pont az emberi kapcsolatok formálják át az ember személyiségét. A barátaim mellett fejlődtem sokat, ha nem lennének és egésznap itthon lettem volna nem tartanék itt. A párkapcsolat ugyanolyan, mint egy barátság én csak nem találtam még tartalmas kapcsolatot aminek lett volna jövője. A másikban a barátomat keresem nem csak a társamat.

Akiről írtam a kérdésemben neten ismerkedtem meg vele nincs munkája, nem találja még az útját, de szívesen találkoznék vele megismerném, mert lehet egy értékes személyiség lenne és nem ítélkezek előre, hogy nincs munkája nem találta még meg az útját akkor biztos szar lesz vele. Honnan tudhatom, ha nem ismerem? Ezért kár, hogy ilyenkor magát ostorozza a másik és nem bízzik a társas értékekben, mert a társas értékek tudják jól formálni az embert, nem az egyedüllét formál az inkább elidegenít. Bár lehet a városiasodás itt a főprobléma. Lehet jobban jártunk volna, hogyha megmaradtak volna a pár száz fős települések ahol mindenki mindenkit ismer.

2022. szept. 13. 07:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: nem csak az van társaságban, aki párkapcsolatban él. Csak gondoltam szólok. És nem lesz valaki antiszociális, mert nem párkapcsolatban akarja megkeresni önmagát. Mondom mindezt úgy, hogy részben egyetértek veled, valóban fejlődhet az egyén párkapcsolatban, és nem feltétlenül a másik majmolásával, hanem a saját útján. De ehhez olyan személyiségű emberek kellenek, akik erre alkalmasak.

Viszont azt fogadd már el, ha valamiért lepattintanak.

2022. szept. 13. 07:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miről beszélsz. Kapcsolatban vagyok majdnem két éve, és Jé, külön fejlődőképes vagyok es a kapcsolatban a párommal együtt is. De egyik nem megy a másik nélkül.
2022. szept. 13. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!