Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő aki rohadtul nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki rohadtul nem akar párkapcsolatod,de a szexre szüksége van?

Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Én :')

Válófélben vagyok, a hátam közepére nem kívánok senkit komolyabban, és lehet, hogy ez így is marad már 😃 A szex baromira hiányzik, de mondjuk attól viszolygok, hogy egy idegennel feküdjek le 😖

2022. jún. 12. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Kevesebben, mint férfiak, de vagyunk. Az ilyen beállítottságú ÉS jól kinéző nőknek maga a Kánaán az élet, mert van rájuk kereslet, nem is akármekkora és -milyen, kedvükre kiélhetik magukat. Én ronda vagyok, úgyhogy jól beszoptam, mert igényem lenne rá, lehetőségem nagy büdös nulla, fel is tudnék robbanni a frusztrációtól, és marha irigy + dühös vagyok a szerencsésebb adottságú nőkre, még ha nincs is értelme, és nem is "illik".
2022. jún. 12. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Én így vagyok, férfiként.
2022. jún. 12. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
32%
Van egy ilyen nőismerősöm. Elvált, két gyereke van két különböző apától, 40 múlt.
2022. jún. 12. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Én. Írhatsz nyugodtan
2022. jún. 12. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kettes, akkor te nem értesz egyet azokkal, illetve a saját életed nem igazolja vissza azt a tézist, amivel gyakran találkozom itt a gyk-n és máshol is: egy nőnek, még egy nem túl szerencsés külsejűnek is csak léteznie kell, tenni semmit, akkor is fürtökben lógnak rajta a férfiak. Minden ujjára akad férfi, bármikor kaphat. Én sose értettem ezzel egyet, nálad mi a helyzet? Én átlagosnak gondolom a külsőmet, nem rossznak, de hogy sose voltak százával körülöttem dongó férfiak, se irl, se neten, az biztos.
2022. jún. 12. 19:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én se akarok,de csak messziről vannak jelentkezők.
2022. jún. 12. 19:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én
2022. jún. 12. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

6: Azzal nagyon nem értek egyet, hogy még egy nem túl szerencsés külsejűnek is. Ez egyértelműen baromság. Egy férfi esetében is nagy hátrány a rondaság, de ha nőről van szó, gyakorlatilag nincs annál nagyobb csapás, teljesen ellehetetleníti.

Egy átlagos nőre viszont már szerintem csak akkor nem igaz ez, ha mind irl, mind a neten "visszahúzódó üzemmódban" létezik. Egy átlagnál kicsit is szebbért meg tényleg kapkodnak, és nem, nem csak a legalja kategória. A mennyiséget tekintve is lehet, hogy nem százas nagyságrend, de értékelhető mennyiség.

(2. hsz. voltam)

2022. jún. 12. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a válaszod. Én még mindig átlagos külsejűnek gondolom magam (igaz, nem igazán tudom, hogy mások milyennek látnak, kaptam már bókokat 45 év alatt, de nem tudom, mennyire vehetők komolyan, nyilván van olyan, aki bottal se piszkálna meg, nagy lehet a szórás), soha nem volt százas nagyságrendű üzenetforgalmam. Tizes se. :D Utcán se szoktak leszólítani, se mostanában, se korábban. Az a kevés, aki mégis, az csak egy szinttel a "de megbasználak" szint fölött, tehát értékelhetetlen. Nem erre vágyom. 18 éves koromban történt meg először és utoljára, hogy egymásnak toltuk valakivel a bevásárlókocsit a Sparban és ebből lett az ismeretség.

Tinderen mindenkinek, sok mindenkinek kellenék, de komolyra csak kevesen gondoltak. Inkább ilyen "mit szólnál, ha ma este átugranék és megdugnálak?". Nem tudom, ki az a nő, aki ilyen hívásra örömmel szétteszi a lábát és még örül is, ha megalázzák egy alkalmi szexszel. Aki pedig esetleg komolyan gondolta a Tinderen, nekem vagy nem tetszett a külseje, vagy akadozott a társalgás (igazából mindenkivel akadozott, egyik se volt egy ékesszóló). Szóval ördögi kör.

Egyszer két hétig együtt dolgoztam egy lánnyal, aki azt mondta: "nem hazudok, több száz olvasatlan üzenetem van facebookon". Ami nekem akkor is, azóta is hihetetlen.

2022. jún. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!