Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha valaki nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem ezzel a dumával ráztak le engem. Csak elgondolkodtam a dolgon. Egy nem aszexuális nő vagy férfi miért nem akarhat párkapcsolatot? Tegyük fel, hogy szexkapcsolatban sem él, egyéjszakások sincsenek. Nem csak időszakosan, hanem egyáltalán nem akar párkapcsolatot. Ismertek ilyen embert? Ha igen, akkor ő miért nem akar?
2021. júl. 8. 09:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

Számtalan pl. utál függeni másoktól.

Bevallom neked, hogy én is csak muszájból "tartok" barátnőt. Sajnos ma ez egy elvárás, hogy legyen, és lenéznek ha nincs, főleg ha férfi vagy.

Mellesleg a párkapcsolatnak mi köze a szexhez? Vannak prostik, ott a kezed, akinek van gusztusa rá, ott vannak az egyéjszakás kalandok is.

2021. júl. 8. 09:52
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

-ambivalens kötődésű,

-tudja, hogy rossz természete van,

-a karrierjére akar koncentrálni,

-csalódott a másik nemben,

-nincs ki a négy kereke,

-alacsony a társaságigénye,

-és még vagy 1000 ok, amit most nem fogok felsorolni.

2021. júl. 8. 09:53
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Egy kapcsolat csak problémával jár, semmi mással. Valaki pedig szeret egyedül lenni és nem alkalmazkodni máshoz, meg nem állandóan a másik problémáit megoldani, miközben mindenkinek van sajátja. A szex meg nem fontos dolog, kicsit sem.

26/N

2021. júl. 8. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Engem mindig elkezdenek heccelni ha azt mondom hogy nem akarok kapcsolatot.

Holott ővele nem akarok, mással igen.

És azt is titkolom ha alkalmim van, pedig mindig van, csak semmi közük hozzá az embereknek és nem kötöm senki orrára.

Mi jön le ebből másoknak?

Hogy aszexuális vagyok, vagy béna a pasizáshoz.

Hisznek amit akarnak.

40n

2021. júl. 8. 09:58
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Gizi transznemű
2021. júl. 8. 10:06
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem akarok kapcsolatot = jelenleg nincs olyan ember az életemben, akivel el tudnám képzelni magam. Keresgélni, randizgatni, ismerkedni meg nincs kedvem, ahhoz túl jó egyedül. Vágyom egy társra, ha jön, majd úgyis felülír bennem mindent. De erőltetett társkeresésbe nincs sem kedvem, sem időm energiát fektetni.

Szexkapcsolatra meg nem vágyom, ez csak a férfiak szerint létszükséglet.

2021. júl. 8. 10:10
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Én egy ilyen embert ismerek, mondjuk ő párkapcsolat és gyerek után volt vele így, viszonylag fiatalon meghalt a férje. Egyszer elgondolkozott azon, hogy kellene vmi, feladott apróhirdetést, de aztán nem válaszolt a levelekre, mert meggondolta magát.

Macerásnak tartotta feladni a szabadságát, máshoz alkalmazkodni (főleg gyerekkel együtt), a társasági igényeit a barátai kielégítették és volt/van elég hobbija, amivel el tudja magát foglalni; úgy érezte, sokkal többet kellene adnia a kapcsolatba, mint amit kapna, nem érné meg (még olyan generációból van a hölgy, ahol elvárják a nőktől a férfi után ganajozást, főzikélést kb. a nagy büdös semmiért cserébe).

2021. júl. 8. 10:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is vágyom arra, hogy megtaláljam azt a férfit, akivel összeillünk. De a válásom óta eléggé begubóztam, a próbálkozásaim nem jártak sikerrel, úgyhogy inkább vagyok egyedül. Azért nem kell kapcsolat, hogy legyen. Csak ha megtalálom azt a férfit akiért megéri feladni a becses magányomat. Szex kapcsolatot próbáltam de nem nekem való, hiába hiányzik nekem a szex, mert nem a szex akárkivel, hanem a szex azzal akit szeretek. Olyat meg csak kapcsolatban lehet találni.
2021. júl. 8. 10:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonló a történetem ahhoz, amit a 7. válaszoló írt, annyi különbséggel, hogy én még csak kísérletet sem tettem, hogy új társat találjak. 15 évnyi jó házasság után meghalt a férjem egy balesetben, azóta egyedül vagyok a gyerekkel. Egy boldog házasság emlékét nem cserélném fel egy rossz kompromisszumra, és főként nem tenném ki ennek a gyerekemet.
2021. júl. 8. 10:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb egyedül, mint valakivel, aki "nem kell eléggé". Van olyan, akivel akarnék, úgy 10 évente egy. Ők meg velem nem akarnak, így a kör bezárult.
2021. júl. 8. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!