Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, járnátok olyan pasival aki idegenek közt vissza húzódó de egyébként férfias míg a magánéletetekben inkább gyengéd, gondoskodó, érzelmileg kifinomult mint akár egy nő?
Egyéb tulajdonságok:
-Sztereotipikusan pasis dolgok nem foglalkoztatják (sport, kocsik) cserébe szeret növényeket/állatokat gondozni és főzni
-Támogató típus, nem szeret vezényelni szinte semmiben, helyette a közös megállapodás híve és amikor csak teheti a párja érdekeit helyezi előre. Cserébe szereti alárendelni magát és erős kezű, magabiztos nő mellett érzi jól magát
-Nagyon fontisak neki az érzelmek és ha úgy érzi hogy hosszabb időn keresztül nem viszonozzák az övéit akkor hajlamos a kiborulásra
Ti tudnátok vonzódni egy ilyen férfihoz? A kérdésemet az motiválja hogy sok olyat olvastam hogy az ilyen ember nem férfi mivel nem felel meg a sztereotipikusan férfias megnyilvánulásoknak melyet a nők zöme elvileg elvárna, kíváncsi vagyok mit gondoltok erről.
Nem valószínű, hogy meglátnám benne a férfit. Ha igen, akkor nem lenne gond, de a leírás alapján kicsi erre az esély.
Nekem a férfiasabb karakánabb típus jön be. Persze vannak itt nagyon jó, vonzó tulajdonságok is felsorolva, szóval élőben kéne ehhez látnom, hogy viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!