Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Haverszerű lány vs. Kifinomult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverszerű lány vs. Kifinomult, elegáns nő?

Figyelt kérdés

Melyik típussal járnátok?

Az első, aki aranyos, vicces, közvetlen, igazi barát, de szerető is, intelligens is.

Vagy a második típus, az elegáns, fantasztikus kisugárzású, kifinomult ízlésű nő, aki nyugodt természetű, megértő, intelligens, jó modorú.

Szerintem legtöbben az első típust választanátok, a második típusnak milyen pasi jut?

2013. aug. 1. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom, hogy a kettő kizárja egymást. Legalábbis én magamra ismertem mindkét jellemzésben :D
2013. aug. 1. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
egyértelműen első :)
2013. aug. 1. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
És akiben mindkét jellem vonásai megvannak? :)
2013. aug. 1. 23:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem kell fényezni magatokat.

Most csak a két típus között lehet választani.

2013. aug. 2. 00:02
 5/8 anonim válasza:
Masodik 21f
2013. aug. 2. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Haverszerű lány vs. Kifinomult, elegáns nő

A "haverszerű" szerintem a lány belsőjére,az "elegáns",meg egyértelműen a külsőre utal,tehát a kettő tényleg nem zárhatja ki egymást,mert lehet valaki jó fej úgy,hogy csinosan,elegánsan öltözködik.....

Te ne fényezd inkább magadat,mert

2013. aug. 2. 01:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha valóban olyan vagy, mint ahogy leírtad (kisugárzás, megértő, stb.), akkor bármilyen pasit megkaphatsz.

De a legjobb a két típus keveréke.

2013. aug. 2. 01:37
 8/8 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék a fantasztikus kisugárzásodra, csak rákom ne legyen tőle a tüdejemben
2013. aug. 2. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!