Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de nem merem megmondani neki mit tegyek?
Csak mondd meg neki kedvesen! Tuti jól fog neki esni...és szerintem egy próbát megér! Mi lányok szeretjük, ha ti kezdeményeztek... :)
14/L
Írj privit, hogy mi lett! :)
W.
'gyermekfejjel még nem érett annyira az ember, hogy tudja mi is a szerelem'
Egyik mondatoddal ütöd a másikat. 13 évesen mit gondolsz, felnőtt férfi vagy? Ugyan, hagyjuk már..
Jobb, ha minél előbb túlesel a dolgon, könnyebb lesz, meglátod! ;) Ne tétovázz, ha igazán szereted, mondd meg neki egyértelműen, őszintén. Ha óvodás korban ő kezdeményezett, akkor most nagyon jól fog esni neki a vallomásod, és talán 95% az esély, hogy nem utasít vissza! Szerintem egy ilyen vallomással abszolút nem teszed tönkre a barátságotokat
Vedd úgy: "az alap már megvan, amire most építési engedélyt kérsz tőle" :D - De a viccet félre téve komolyan gondolom, hasonlatnak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!