Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha valaki nem akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem ezzel a dumával ráztak le engem. Csak elgondolkodtam a dolgon. Egy nem aszexuális nő vagy férfi miért nem akarhat párkapcsolatot? Tegyük fel, hogy szexkapcsolatban sem él, egyéjszakások sincsenek. Nem csak időszakosan, hanem egyáltalán nem akar párkapcsolatot. Ismertek ilyen embert? Ha igen, akkor ő miért nem akar?
2021. júl. 8. 09:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
Jelen. Őszintén szólva nincs motivációm a párkereséshez. Eddigi tapasztalataim alapján ugyanis egy cseppet sem vonzódnak hozzám a nők. Úgyhogy nem látom értelmét párt keresnem. Megtanultam így is boldognak lenni és már egyáltalán nem érdeklődöm senki iránt. És mielőtt még bárkiben is felmerúlne, nem gyűlölöm a nőket. Egyszerűen csak semlegesen tekintek rájuk.
2021. júl. 8. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szimplán nem akarok itt valakit kerülgetni.
2021. júl. 8. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
96%
Fél a kötődéstől, fél a felelősségtől, nem szeretné feladni a szabadságát, nem érett meg hozzá.
2021. júl. 8. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!