Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akar még párkapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar még párkapcsolatot, mert keresi az útját, párkapcsolatban ez nem könnyebb? Csak annak legyen kapcsolata aki már megtalálta a helyét?

Figyelt kérdés
Szerintem egy párkapcsolatban könnyebb megtalálni a saját utunkat, mert akinek van kapcsolata célirányosabb az élete, aki egyedül van van inkább lézeng. Aki azt mondja, hogy előbb karrier utána kapcsolat nem fordítva ül a lovon?
2022. szept. 12. 17:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
1%

Szerintem jól látod. Sokan azt hiszik, fiatalon a lehető legjobban ki kell élniük magukat, rengeteget inni, bulizni, szexelni, ami a csövön kifér, aztán jöhetnek az unalmas dolgok. Pedig ez a lézengés érzelmi fejlettlenséghez, bizalmazlansághoz és bizonytalansághoz vezet.

Sajnos sokszor pont azok gondolkodnak ilyen kiélős végletekben, akiknek a legnagyobb szüksége lenne egy jó párkapcsolatra. Azt veszik el, amit akarnak és nem azt kapják, amire szükségük van.

2022. szept. 12. 17:53
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
A "keresi az ÚTJÁT" nem azonos a "keresi a HELYÉT"-tel. Szándékos manipulációból, vagy sima trehányságból mosol össze két ennyire különböző dolgot, kérdező?
2022. szept. 12. 17:55
 3/25 anonim ***** válasza:
2%
Na igen, az lenne a lényeg, hogy együtt járjátok az utat. Aki karrierista, annak sose lesz jó kapcsolata. Eljár felette az idő. A kettő együtt nem megy.
2022. szept. 12. 18:01
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki működik ugyanúgy és nincs olyan, hogy egyetlen helyes életút. Valaki vágyik valamire, egy máésik embernek pedig ugyanaz a dolog egy rémálom. Ez így is van rendjén! Borzasztó világban élnénk ha mindenki pont ugyanazt akarná és ugyanúgy gondolkozna. Nem kötelező párkapcsolatban lenni, pont ahogy karrieristának sem kötelező lenni. Mindenki a saját önismerete fényében döntse el, hogy hogyan akar élni. Nem értem, mi a probléma?
2022. szept. 12. 18:06
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó olyan hivatás van, amit hátráltat egy olyan ember, akinek valaki másra kell csimpaszkodni ahhoz, hogy célirányosabbá váljon az élete.
2022. szept. 12. 18:09
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem könnyebb kapcsolatban.
2022. szept. 12. 18:15
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Aki kapcsolatban van, az nem a saját útját keresi, hanem közös jövőben gondolkozik (érthetően). Magyarul valaki fogja a kezét, pont hogy rohadtul nem önállóságot tanul.

Hülyeségeket beszélsz össze-vissza.

2022. szept. 12. 18:17
 8/25 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a leghasznosabb válaszokat pontozták le. 🤷
2022. szept. 12. 18:27
 9/25 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes, hogy az egybites, merev, ostoba válaszokat pontozták le 🤷
2022. szept. 12. 18:30
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerinted a leghasznosabbak. Csak, hogy pontosak legyünk. Én se pirosat, se zöldet nem nyomtam, de azzal értek egyet, aki azt írta, hogy önmagadat, a saját utadat egyedül tudod megtalálni. Egy kapcsolatban közös utat keresel, akár a saját valós igényeid, vágyaid rovására is, hiszen nem mehetsz szabadon, amerre kedved tartja, mindig szem előtt kell tartanod a másikat is.

És ez messze nem csak karierizmus, vagy "kiélés" lehet. Mint minden más, ez se fekete, vagy fehér.

Én nem hiszek a kapaszkodjunk össze és kizárólag együtt, egymásra építve fejlődünk jellegű szimbiózisban. Ha egy valakire építesz mindent, lesz meglepetés később. Persze, lehet, hogy épp ti lesztek az álompár, de valljuk be, nem az a gyakoribb. Én inkább vagyok realista, mint romantikus. Az emberek nem egyformák.

2022. szept. 12. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!