Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar még párkapcsolatot, mert keresi az útját, párkapcsolatban ez nem könnyebb? Csak annak legyen kapcsolata aki már megtalálta a helyét?
Szerintem jól látod. Sokan azt hiszik, fiatalon a lehető legjobban ki kell élniük magukat, rengeteget inni, bulizni, szexelni, ami a csövön kifér, aztán jöhetnek az unalmas dolgok. Pedig ez a lézengés érzelmi fejlettlenséghez, bizalmazlansághoz és bizonytalansághoz vezet.
Sajnos sokszor pont azok gondolkodnak ilyen kiélős végletekben, akiknek a legnagyobb szüksége lenne egy jó párkapcsolatra. Azt veszik el, amit akarnak és nem azt kapják, amire szükségük van.
Aki kapcsolatban van, az nem a saját útját keresi, hanem közös jövőben gondolkozik (érthetően). Magyarul valaki fogja a kezét, pont hogy rohadtul nem önállóságot tanul.
Hülyeségeket beszélsz össze-vissza.
Szerinted a leghasznosabbak. Csak, hogy pontosak legyünk. Én se pirosat, se zöldet nem nyomtam, de azzal értek egyet, aki azt írta, hogy önmagadat, a saját utadat egyedül tudod megtalálni. Egy kapcsolatban közös utat keresel, akár a saját valós igényeid, vágyaid rovására is, hiszen nem mehetsz szabadon, amerre kedved tartja, mindig szem előtt kell tartanod a másikat is.
És ez messze nem csak karierizmus, vagy "kiélés" lehet. Mint minden más, ez se fekete, vagy fehér.
Én nem hiszek a kapaszkodjunk össze és kizárólag együtt, egymásra építve fejlődünk jellegű szimbiózisban. Ha egy valakire építesz mindent, lesz meglepetés később. Persze, lehet, hogy épp ti lesztek az álompár, de valljuk be, nem az a gyakoribb. Én inkább vagyok realista, mint romantikus. Az emberek nem egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!