Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kergeti mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kergeti mindenki a szerelmet és a tökéleteset? N

Figyelt kérdés

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, akit érintett már a téma, vagy foglalkoztatja a dolog valamiért.

Igen, én is szeretek szerelmesnek lenni, boldog lenni, de mint tudjuk, a szerelem mindenhol elmúlik egy idő után. Mégis ha ez elmúlik, azt vettem észre, hogy ezt mindenki tragédiának éli meg, és hogy az a kapcsolat már nem jó, csak mert kevesebb a szex, csók stb. A marketing időszakban még jó hogy mennek a nagy csókcsaták, több a szex, a megyünk ide oda tök jó, de amint problémák adódnak a kapcsolatban vagy valamit meg kéne oldani akkor fogja magát az egyik fél és kimondja a végét. Ez, hogy a kapcsolatok tönkre mennek, és mindenki a nagy szerelmet, tökéleteset keresi ami nincs, miért van? Impulzus kell? Újdonság? Ki szerint hogy van ez? Egyáltalán nem látok olyat, hogy én úgy szeretem a másikat ahogy van, és kitartok mellette.

2022. szept. 12. 06:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Kell a vonzalom, szerelem anélkül nem működik egy kapcsolat, az csak barátság extrákkal, viszont szerintem fontos hogy ne csak szívvel hanem ésszel is döntsünk. Főleg idősebb fejjel fontos ez, tiniként még nem annyira.
2022. szept. 13. 15:40
 32/32 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, teljes mértékben egyet értek!
2022. szept. 13. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!