Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kergeti mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kergeti mindenki a szerelmet és a tökéleteset? N

Figyelt kérdés

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, akit érintett már a téma, vagy foglalkoztatja a dolog valamiért.

Igen, én is szeretek szerelmesnek lenni, boldog lenni, de mint tudjuk, a szerelem mindenhol elmúlik egy idő után. Mégis ha ez elmúlik, azt vettem észre, hogy ezt mindenki tragédiának éli meg, és hogy az a kapcsolat már nem jó, csak mert kevesebb a szex, csók stb. A marketing időszakban még jó hogy mennek a nagy csókcsaták, több a szex, a megyünk ide oda tök jó, de amint problémák adódnak a kapcsolatban vagy valamit meg kéne oldani akkor fogja magát az egyik fél és kimondja a végét. Ez, hogy a kapcsolatok tönkre mennek, és mindenki a nagy szerelmet, tökéleteset keresi ami nincs, miért van? Impulzus kell? Újdonság? Ki szerint hogy van ez? Egyáltalán nem látok olyat, hogy én úgy szeretem a másikat ahogy van, és kitartok mellette.

2022. szept. 12. 06:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%

10 - Épp az ellenkezőjét írod le a valóságnak. Pont a női magazinok írják, hogy az "igazival" a szerelem örökké tart, a szerelem múlását pedig biológusok állítják. És nyilván az ember abban hisz szívesebben, hogy a szerelem örökké tart, mi mást is mondana?

Ettől viszont ez még nem lesz igaz...

2022. szept. 12. 07:46
 12/32 anonim ***** válasza:
61%

És ahol nincs rózsaszín köd? Rengeteg ilyen kapcsolat van, a felek mégis szeretik egymást és nem szerelmesek :D

A rózsaszín köd a fellángolás nálam, amikor semmi nem támasztja alá az érzéseket, csak vannak, és a másikba akarok olyan tulajdonságokat látni, amik nincsnek ott. Sokaknak ez a szerelem, de nekem pl nem.

2022. szept. 12. 07:48
 13/32 anonim ***** válasza:
79%

Én nem keresem. Már maga a párkeresés is olyan erőltetettnek hangzik. Nincs bajom azzal aki párt keres, csak én nem akarom, hogy a dologból kivesszen a spontaneitás.

Járok ide-oda majd összesodor az élet valakivel. Eddig is teljesen váratlan helyzetekben ismertem meg, (v váratlan helyeken) olyan embereket akik iránt többet éreztem. Mindegyik kicsit ilyen "sorsszerű" volt, de közben váratlan.

Boldog vagyok szingliként és a saját boldogságomat igyekszem megélni. Nem akarom, hogy egy kapcsolattól legyek teljes. Önmagamban akarok teljes lenni és majd ehhez jön a szerelem, ha úgy kell lennie.

2022. szept. 12. 07:55
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Én az érzéseimre hagyatkozom. Ha nem érzem azt, hogy nekem a nő mellett kell lenni, akkor nem leszek. Ezért vagyok 32 évesen is szűz. De nem bánom, mert olyan nőt nem fogok elviselni, akitől érzelmileg undorodom.
2022. szept. 12. 08:02
 15/32 anonim ***** válasza:
82%

Szóval

*a felek szeretik egymást és szerelmesek is :D

2022. szept. 12. 08:06
 16/32 Ghgj ***** válasza:
61%

A szerelemre és a szeretetre nincs általános definíció, a mai napig nem teljesen tisztázott, hogy mi is ez. Aki a biológusokkal jön meg a hormonokkal, csak felületesen "gondolkozott" a témán, plusz megeszik mindent, amit a fb-on feldobott cikkek állítanak. Több van a világban, mint kémiai kötések.

Olvassatok filozófiát, hátha segít kicsit.

2022. szept. 12. 08:10
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

11. nekem nem a biológusok fogják megmondani, hogy mit érzek.

Menj el egy orvoshoz egy problémáddal, majd menj el egy másikhoz ugyanazzal, tök mást fognak mondani. A tudomány nem azt jelenti, hogy a dolgok kőbe vannak vésve. A tudomány egy élő vita, és még soha nem volt a világtörténelemben semmiről 100%-os egyetértés a tudósok között.

2022. szept. 12. 08:42
 18/32 anonim ***** válasza:
85%

Sokan azt hiszik hogy a singliség a boldogtalanságúk oka.

És ha nagy igaz szerelmet megtalálják, na majd akkor, nagyon jó lesz.

2022. szept. 12. 08:45
 19/32 anonim ***** válasza:
24%
Na, az ilyen antiromatikus, közgazdaságtan-fétises rüfkéktől mentsen meg a sors!
2022. szept. 12. 09:17
 20/32 anonim ***** válasza:
65%

17 - Jaja, nekem meg ne földrajz tudósok mondják már meg, hogy a Föld gömbölyű, amikor én akármerre nézek, egyenesen látok.

Ne történészek mondják már meg nekem, hogy ki volt Szent István király, aki nem is létezett soha, hisz én személyesen nem ismertem.

És ne biológusok mondják már meg, hogy a madarak az egy külön "osztály", miközben egyértelmű, hogy azok földönkívüli drónok!!!!!444négy

2022. szept. 12. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!