Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség társadalmi konstrukció? Kell foglalkozni azzal, hogy valaki szűz e még? Nem kéne arra nevelni az embereket, hogy semmi gond nincs ezzel, esetleg az állam büntesse a szüzességgel járó negatív előítéleteket?
#9: Ehhez is szíved joga.
Az, hogy egyetlen ember után vontál le kb. félmilliárd emberről következtetést, az meg egy másik kérdéskör. De ettől még a te jogod eldönteni, hogy mi alapján válogatsz.
Én személy szerint szűz voltam, amikor jelenlegi barátnőmmel megismerkedtem. Ő szintén az volt. Jó ideje együtt vagyunk, és nem szeretném "lecserélni". Komoly kapcsolatot meg nem azért akartam, mert előtte X nőt meghúztam már, hanem mert őt szeretem, és vele szeretnék még nagyon sok időt eltölteni. Ha valaki azért dob, mert "nem dugott még elég másik nővel", ott elhiheted, hogy nem ez a valódi indok.
Igen, kell foglalkozni azzal, ha valaki szűz, aki nem teszi, az egy állat.
Örülök, hogy óvatos volt velem a partnerem, mikor szűz voltam, és szeretném, ha a lányaimmal is hasonlóan bánnának.
Igen, figyelembe kell venni, ha valaki kezdő. Már persze ha van bármi közöd a szexuális életéhez, pl szeretnétek szexelni.
Egyéb esetben ugyanolyan bulling, mint azért csúfolni valakit, mert pl kövér.
"Nem kéne arra nevelni az embereket, hogy semmi gond nincs ezzel, esetleg az állam büntesse a szüzességgel járó negatív előítéleteket?"
Én arra nevelem majd a gyerekeimet, hogy felelősséggel és biztonságos módon szexeljenek, ill ne hagyják magukat semmivel kényszeríteni vagy frusztrálni.
Ez ennyi, ezen túl semmi közünk mások szüzességéhez, vagy annak a megítéléséhez pozitív vagy negatív módon. Sem nekem, mint anyának, sem az iskolának, sem az államnak. Minthogy senkinek nincs a homlokára írva, szerintem ideje leakadni a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!