Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor ideges vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor ideges vagyok a páromtól, elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Mostanában voltak nagyobb veszekedéseink. Megbeszéltük a dolgokat, és azt is, hogy tovább lépünk és nem beszélünk róla többet, csak ez nekem nem ment. Azóta szinte állandóan feszült és ideges vagyok, mondhatni csak a munkában tudok kikapcsolni. Mostmár a viccelődései is idegesítenek, mert azok bárgyúak, butaságok, és már vagy 1000x hallottam ugyan azt a viccet ami egyáltalán nem vicces. Ha nem mond értelmes dolgot akkor az is idegesít. Ha puszit ad, úgy érzem nem úgy adok puszit sem, mert be vagyok feszülve. Kérdezi szegény hogy mi a baj, de megbeszéltük hogy nem beszélünk újra többet a dologról, és nem hinném hogy el is érnék vele valamit ha felhozom a témát, mert ő mondja a magáét és én is az enyémet. Ennek ellenére mégis azt kérdezem tőletek és magamtól, hogy beszéljek-e vele a történtekről, és mostmár arról is, hogy idegesíteni kezdett ő is?
2022. szept. 7. 07:07
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
24%
Orvos am làtott?
2022. szept. 7. 07:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Jártam pszichológushoz, igen. Nem kevés ideig. Helyre tett, egybe rakott. Emiatt is villan fel a piros jelző hamarabb.
2022. szept. 7. 07:27
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
51%

Szerintem ilyen problémamegoldàssal nem kellene kapcsolatban lenned.

Javaslom, h làtogasd a dokit tovàbbra is.

2022. szept. 7. 07:55
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Muszáj lesz ujra beszélni róla. Te is tudod. Különben csak rosszabb lesz. Neki is tartozol azzal, hogy őszinte vagy vele.
2022. szept. 7. 07:56
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Tipikusan nem szereted mar. Olyankor a masik levego vetele is zavar.
2022. szept. 7. 08:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Mi az a dolog? Gondolom megcsalás?
2022. szept. 7. 10:05
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Engem is akkor kezdett el idegesíteni mikor elkezdtem kiszeretni belőle. A végére már a szimpla beszédhangszínétől is kivoltam, de ezt nem mondtam neki. Szakítás lett, nem tudtam így együtt lenni valakivel.
2022. szept. 7. 10:26
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Noren : mi miatt kéne orvoshoz járnia ? Szerinted ha még kidob párszázezer ft-ot pszichológusra óránként 15-20ezerért, akkor majd mégse lesz elhidegülve a párjától ?

Sokszor elcsodálkozom, hogy mindenkinek minden életproblémájára a pszichológust ajánlja mindenki, mintha ez egy mindenkinél használó gyógyszer lenne.

2022. szept. 7. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Igen, ez akkor tartós, ha már nem szereted a másikat.

Persze hullámvölgyek néha vannak, van hogy egy-egy napig engem is idegesít a férjem, ugyanígy nem akarok puszit, stb. Ilyenkor magamban kell elkezdenem keresni, hogy mi bajom. Ő bántott meg valamivel? Ha igen, akkor mivel, és hogy tudnánk ezt megoldani? Vagy csak más miatt vagyok feszült? Akkor ne rajta vezessem le. Szóval kérdés az is, hogy mennyi ideje tart ez.

2022. szept. 7. 13:28
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Szakíts inkább amíg nem vagy alkalmas kapcsolatra.. a végén még tragédia lesz a vége.. sok elmebeteg nő van .
2022. szept. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!