Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell ráírni egy nőre a társkeresőkön?
A "Szia, hogy vagy" pont az a dolog, amit még véletlenül se írj, annyit lehet rá válszolni, hogy "Kösz, jól. És te?". Igazán értelems dolog lesz belőle :D
Írj magadról pár mondatot és, hogy szívesen ismerkednél vele, várod a válaszát. Esetleg feltehetsz neki kérdést, észrevételt az adatlapjával kapcsolatban,
Jobb ha ezt meghagyod nekem köszi
Van leírása, vagy különlegesebb képe? Mindenképp arra reagálj valamit :)
Ha nincs, akkor szerintem ne is írj rá, nem gondolja komolyan a társkeresés társkeresést
A "Szia!" bőven elegendő, ha a képed alapján bejössz neki.
100-ból 1 nőnél van kitöltve a profil az X-el kitöltendő részen kívül, de sokan még azt is elrontják!
Évente max. 1-2 alkalommal szoktam csak ránézni a társkeresőkre, legutóbb augusztusban volt kereken 3 olyan nő aki a képe alapján bejött és 150km-en belül volt.
Bemutatkozásuk: 1. üresen hagyva, 2. "Ismerj meg!", 3. egy telefonszám
Az első 4 éve lépett be utoljára, a másik kettőről meg kiderült, hogy hivatásos lakásos XXX.
Na ez pl az amire biztos hogy nem válaszolnak mert nagyon gáz.
Mi ez már hogy "üdv, Károly"? Ez nem a középkor. Egyébként meg az hogy "szívesen beszélgetnék veled" teljesen felesleges mert hát mi másért írnál rá, minthogy szívesen beszélgess vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!