Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki lenne társkeresőn, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne társkeresőn, egy 30-as éveinek a végén járó nőre ráírni,21 évesen?

Figyelt kérdés
Porifján leírtak alapján nagyon megfogott, és jobban megszeretném ismerni. :)
2017. jan. 5. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A társkereső arról szól, hogy a profilja alapján megkeresed, s ha te is szimpi vagy neki, akkor találkoztok.

Miért ne írhatnál rá?

2017. jan. 5. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen tyúkok biztos nem akarnak fiatalabb férfiaktól semmit, ezek már kiégett nők, kizárólagosan csak a kölkük, meg a nyaralásuk szponzorálására keresnek valami fél éves futamidejű lúzer palit.
2017. jan. 5. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Próba szerencse! Nekem egyelőre nem esik jól, amikor 17 évesek írnak rám, hogy az "érettebb" nőkre buknak, hiszen még csak 24 vagyok. Ettől egy milfnek érzem magam, pedig fényévekre vagyok tőle.

De a 30-as, 40-es korosztály lehet, hogy más.

2017. jan. 5. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:
nem szokványos. szerintem hajrá. az én barátom is jóval fiatalabb nálam. esetleg finoman érzékeltesd vele, ha beszédbe elegyedtek, hogy nem a korával akarsz trófeát gyűjteni, hanem ő érdekel.
2017. jan. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!