Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi visszautasítás után miért lesz teljesen érdektelen,közömbös a nő iránt?
Figyelt kérdés
Amíg próbálkozott nálam addig adta a szépet,kedves volt.próbált beszélgetni velem,érdeklődött hogy létem felől ez ment hónapokig.....majd egyszer megmondtam neki,hogy hagyjon békén nem akarok tőle semmit....Na utána a pasi teljesen levegőnek néz szinte,nem beszélget velem...teljesen közömbös velem.köszönésen kívül nem kommunikálunk semmit.Néha még bunkó is velem,de ez ritkán fordul elő szerencsére...Amúgy a munkatársamról van szó.2022. szept. 1. 17:01
21/27 A kérdező kommentje:
Oké.felfogtam......én barátzónába tettem a pasit.de úgy látszik neki ez nem jön be.
2022. szept. 2. 14:46
23/27 anonim válasza:
Felfogtad, de max félig.
A hagyjon békén, nem akarsz tőle semmit még csak nem is barátzóna.
Inkább olyasmi, amit a cigit/aprót tarháló csövesnek mondasz.
24/27 anonim válasza:
A hagyjal beken utan orulj, hogy egyaltalan koszon neked:D
25/27 anonim válasza:
ezek a nők..... aghhh arrogáns lények ez van!
27/27 anonim válasza:
Komolyan próbált venni téged, te pedig nem vetted őt komolyan.
Fordított esetben majd te is megtapasztalod, milyen "kellemes" érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!